Nokia c1-01 milyen? Van valakinek?
Nekem nagyon tetszik, csak nem tom jó-e?Nem kell hogy sokat tudjon, nem is tud.
De szép képet csinál?Zenét jól lehet rajta hallgatni?Aksia jól bírja?
Tényleg nem lehet kapni szolgálatótnál csak függetlenül?Egyik szolgáltató honlapján sem látom.Ha még is van, meiknél mennyi?
Mindent összevetve azt mondhatjuk, hogy bár a Nokia C1-01 egy kellemes készülék, a Nokia webboltjában található 16 000 forintot úgy-ahogy megéri. Ennyiért ugyanis egy szép külsővel megáldott, itt-ott gyengén összerakott (hátlap) készüléket kapunk, melyet szerencsére jól lehet használni, azonban kijelzője gyenge, kamerája még gyengébb, hangminősége pedig nem hozza az elvárt szintet. Kellene rá hangerőszabályzó, a kamera lehetne mondjuk 1,3 megapixeles, a hangminőséget rendbe kellene rakni, akkor nagyon tudnánk szeretni. Azért így is kedveljük.
Köszönöm!
Még 1 kérdés, elég hülye vagyok ilyen téren a telokhoz, de van olyan jó mint a Nokia6233?
Mert nekem eddig az volt a kedvencem, de sajnos már nem lehet kapni.
Számomra ez tűnik a leghasonlóbbnak, de nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!