Mi a véleményetek az okostelefonokról? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 10:45
1/3 anonim válasza:
Mivel nagyjából már zsebszámítógép kategórát képviselnek, és funkcionalitásban már nem nagyon van külömbség, ezért nem nagyon lehet szerintem azt mondani hogy valamelyik jobb. Az iPhone szerintem túlárazott divattermék, de attól még nagyon jó kis eszköz (bár engem visszataszít az apple üzletpolitikája)
Más masinákkal (Androidos, Symbianos, Badás cuccok) ugyanazokat a dolgokat meg tudod csinálni, egyetlen szempont szerintemhogy mennyire gyorsan viszik a menüt, az alapfunkciókat.
Nekem androidos Samsung Galaxy S van. Frankó gép.
2/3 anonim válasza:
Szerintem vagy android vagy iphone. Esetleg az uj Windows, de annak meg forrnia kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 9. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!