Sony Ericsson x10 mini pro - link?
Irány a Market!
Keress olyan alkalmazást, hogy APN OnOff. Ezzel tudod kikapcsolni a netforgalmat, akkor nem szopja le a pénzed. A wifi ettől még működni fog.
A másik amit keresel, a Task Killer. Én nem ajánlom, rosszakat hallottam róla, ezért manuálisan csinálom. Nyisd meg a feladatkezelőt, menj ott a menübe, és lesz egy olyan lehetőség hogy mindet kilövi (kill all). Én ezt minden használat után megcsinálom, és csak azután zárom le a képernyőt.
csak 2.2-es androidtól válik feleslegessé a task killer.
de akárki akármit mond, én használom 2.2-n is, mert pl a memóriaigényes alkalmazások jobban futnak, ha előtte kitakarítod a szemetet (tapasztalat).
meg most latom, ez az APN OnOff csak az 1.6-osokra kell?
ja meg mégegy kerdes: már olvastam több helyen is ezt a rootolást. az mi? mire jo?
A task kill pont azért van hogy mindent bezár... tök mind1 hogy rendszeralkalmazás vagy sem. Csak ezzel az a baj hogy 30kbyte-ért nyüglődtök az a készenléti idő meg drasztikusan csökken.. mert kénytelen újból nyitogatni az alkalmazásokat. Szóval csak okosan, elhiszem, hogy b*ssza az ember szemét, de azért maradjunk már normális határok közt ez nem nokia 3210.. Csak nyomd ctrl+alt+delt és sz.gépen is láthatod egyszerre 30 folyamat biztos megy... Állítsd le őket, aztán meglátod mi lesz..
Rootolt telónál meg még inkább fontosabb figyelni a task kill-re
30 kB, amit látsz a feladatkezelőben... Na nézd meg újra, az erőforrásoknál! Bezársz öt "30 kB-os" alkalmazást és felszabadul 40 mega memória... De különben is mindegy, csinálj a telefonoddal, amit akarsz.
Az APN OnOff minden telefonra kell, ha nem akarod, hogy merüljön az egyenleged. Nekem 2.2-n van. Bár egy DroidWall helyettesítheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!