Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kb 10. 000 Ft havi mobilköltsé...

Kb 10. 000 Ft havi mobilköltség 13-16 éveseknek normális?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3000 forint akár egy évre is elég szokott lenni. Inkább élőben vagy a neten beszélek a barátaimmal, az ingyen van. Telefonálni csak akkor szoktam, ha nagyon fontos.
2011. febr. 7. 20:41
 12/20 anonim válasza:
100%
Skype, msn meg facebook világában én se tudom felfogni, hogy mire szövegel el ennyit.
2011. febr. 7. 20:41
 13/20 anonim válasza:
100%

Ez nekem egy évre elég lenne......

19/L

Szerintem sok, főleg, hogy ma már nem csak telefonon lehet beszélni.

2011. febr. 7. 20:43
 14/20 bp1985 ***** válasza:
100%
Nekem a telefon munkaeszköz, 13-15 ezer a számla. Gondolom anyuci fizeti neked.
2011. febr. 7. 20:45
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem nekem, a barátom gyerekei költenek ennyit havonta tel számlára, és én is sokallom... de már szólni sem merek...
2011. febr. 7. 20:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 6 ezer Ft elég 1 évre.

20 éves vagyok. Van MSN, Skype, email.

Minek fizetnék mikor van ingyenes alternatíva.

Barátnőmmel is napi 1 órát MSN-ezek de ha felhívnám akkor sok lenne.

2011. febr. 7. 20:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan 12-13 éves lehettem, amikor 10.000-res telefonszámlákat csináltam.

Azóta domino-s lettem, pedig most, kicsit idősebben már jobb lenne az előfizetés, megoldanám, hogy havi 3-at ne lépjem túl, viszont így, hogy feltöltős kb 2-3 havonta jut a szülők eszébe, hogy feltöltsék.

Nem tudom 13-16 évesen hogy lehet 10 ezret lebeszélni, max, ha netezik a gyerek.

Viszont én csak annyit szoktam, hogy haverokat felhívom, ha épp olyan van, hogy megbeszéljünk valami programot, és kész, többi msn/facebook.

16/F

2011. febr. 7. 22:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Előfizetéses számom van. A legnagyobb összeg eddig a havi 6ezer volt, azért mert vmi sz.rokat töltögettem le.

Amúgy általában havonta 1000 körül szokott lenni a számla.

14/L

2011. febr. 7. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
aki írja,hogy egy évig elég lenne 6000 ft annak minek van mobilja? nekem havi 5000-8000 szokott lenni a számla, előfizetés. gondolom sokaknak akinek 3000 elég 3 hónapid sok hülye visszahvó sms-t küld, aminek a fogadása nálam le van tiltva, ha valaki akar valamit, tiszteljen meg azzal, hogy felhív, vagy sms-t ír. a mi családunkban ez így szokás, nem görcsölünk néhány forinton, ha beszélni kell, beszélni kell. 13 évesnek meg értelmetlen a telefon, a kis taknyos kivel beszél annyit inkább letölt egy csomó hülyeséget.
2011. febr. 8. 08:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"aki írja,hogy egy évig elég lenne 6000 ft annak minek van mobilja?"

Azért, hogy el tudjanak érni. Nem értem, hogy diákként hova kéne telefonálgatnom több ezer Ft-ot havonta.

"nekem havi 5000-8000 szokott lenni a számla, előfizetés."

Lehet, hogy te milliomos vagy de jelenleg válság van és az ember például ezen tud spórolni, mert a telefon nem létszükség.

"sok hülye visszahvó sms-t küld, aminek a fogadása nálam le van tiltva, ha valaki akar valamit, tiszteljen meg azzal, hogy felhív, vagy sms-t ír."

Ezzel viszont maximálisan egyetértek. Én soha nem küldtem még visszahívót és nem is hívnák vissza senkit. Ha akarok valamit akkor az én pénzem fogyjon ne a másé.

"a mi családunkban ez így szokás, nem görcsölünk néhány forinton, ha beszélni kell, beszélni kell."

Örülj neki, hogy ilyen családban élsz. Valakinek a havi 2-3 ezer Ft plusz is megterhelés.

"13 évesnek meg értelmetlen a telefon, a kis taknyos kivel beszél annyit inkább letölt egy csomó hülyeséget."

13 évesnek csak feltöltőkártyás telót vennék és mondjuk havi 1-2 ezret raknék rá. Ossza be. Telefon azért jó, mert akkor bármikor el lehet érni vagy ha esetleg baleset éri akkor tud segítséget hívni.

2011. febr. 8. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!