Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Ericsson X8 női telefon?

A Sony Ericsson X8 női telefon?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 7. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Nem, univerzális telefon. Mégis mikor egy fiu kezében látom, akkor olyan lányos, de, hogyha egy lány kezébe látom, akkor annak sem áll a legjobban. Tehát számomra olyan semmitmondó telefon, de mindkét nem használhatja!
2011. febr. 7. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fehér szín miatt tűnik NEKED nőiesnek ? Szerintem uniszex , de lehet kapni belőle Fekete színűt is , ha annyira zavar a fehér "nőies" szín
2011. febr. 7. 17:09
 3/3 anonim válasza:
100%
Fekete és fehér színben is használhatja mindkét nem egyaránt. Szerintem nincs olyan, hogy női, vagy férfi telefon. Némelyik modellt jobban szeretik a lányok, vagy fiúk és ennyi. Én fekete színben vettem, de még fehérben is elfogadtam volna. Az én kezemben nem nőies, de ha ringó csípőjű férfi kezében látom akkor az úgy nem oké :D Egyébként tuti kis telefon.
2011. febr. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!