Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG Optimus, ZTE Blade vagy SE X8?

LG Optimus, ZTE Blade vagy SE X8?

Figyelt kérdés
A válaszok mellé (ha megoldható) pls írjátok le miért az a véleméynetek
2011. febr. 7. 16:24
 1/4 Stan Mars válasza:
Nekem X8 van, de mind a kettő volt már a kezembe, és függetlenül azt mondom neked, hogy X8, a ZTE elég lassú, az LG meg nagyon snassz, és az X8-nak legszebb a kijelzője..
2011. febr. 7. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

LG Optimus:Ha nem lenne a hátlapján egy LG log simán azt hittem volna,hogy vmi olcsó kínaik által gyártott telefon,amibe sok mindent próbáltak belesűríteni.

ZTE Blade:Nem hallottam még erről a márkáról,de végülis jól néz ki.

SE X8:Számomra nagyon fontos a nagy képernyő és hát vajuk be elég kicsi képernyővel áldották meg a készítők.

A ZTE Blade telefont választanám.Annyira nem varázsolt el,de sokkal jobban tetszik mint a másik kettő :)

Ha elfogatsz egy tanácsot a HTC telefonokból választasz egyet :D

2011. febr. 7. 18:24
 3/4 A kérdező kommentje:

jó, de milyem HTC -t vegyek ilyen árketegóriában???

(utálom, h mindenki, csak leírja, h vegyél htc-t azt meg már nem képes leírni, hogy milyen tipusszámut!!!)

2011. febr. 8. 06:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ha T-mobile-nál veszed őket,akkor:

LG Optimus:52.500 Ft

ZTE Blade:41.300 Ft

SE X8:46.900 Ft

Ahogy most néztem a HTC telefont így 50.000 Ft körül nem kapsz.

De szerintem érdemes összegyűjteni egy HTC Desire HD telefonra mert okos és még szép mobil is :)

De ez a te döntésed.Ha nem akarsz mindenféleképpen okostelefont még ott vannak a szép érintőképernyősök is :)

2011. febr. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!