Kitolható qwertys telefont keresek! Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Eddig egyedül ami képbe került az az x10mini pro. Nokiát nem merek a symbian miatt, bár elvileg a 3 már egész türhető. Így végső soron az is szóba jöhet. Túl drágát se szeretnék, kb a minipro árkategóriájába érdekel, akár használtan is.2011. febr. 7. 15:42
2/8 anonim válasza:
Szerintem még a Lg GW620 is szóbakerülhet
3/8 anonim válasza:
LG semmiképp! viviaz pró inkább! de a kitolható QWERTY hamar elromlik
4/8 A kérdező kommentje:
vivazpro simbianos, akk inkább mini pro:(
2011. febr. 7. 16:35
5/8 bp1985 válasza:
de a kitolható QWERTY hamar elromlik
4 éves htc-m a mai napig megy, igaz, hogy már nem használom. Kb 3 évig napi szinten használtam, semmi baja.
6/8 anonim válasza:
Van BlackBerry kitolhatós csak elfelejtettem a nevét :(.Ám a legjobb telók HTC,Blackberry és Nokiia közt keresendők véleményem szerint.Meg ugye az iphone :)
7/8 anonim válasza:
samsung 551 ugyanúgy néz ki mint a galaxy 3, tudásban is ugyan az de ennek van qwerty je és nem nagyon terjett el
8/8 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm:) lehet megis van;)
2011. febr. 8. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!