Pár kérdés a Sony Ericsson xperia x-8-ról?
Hogy lehet ingyen facebookozni (vodafone)?
Hogy lehet betteni egészbe egy háttérképet?
Hogy lehet megcsinálni h lehessen rá témát rakni?
melyik alkalmazás pénzes rajta?
sehogy
használati utasíttás
nemkell
minden ingyenes
Nekem X8am van.
Szerintem nem lehet ingyen facebookozni, kivéve ha olyan Vodafone csomagod van.(Tweet, Talk)
Nem értem mit értesz az alatt hogy egészben?..megfelelő méretű képekkel kell próbálkozni.
Téma szerintem csak a kék van rajta, még nem láttam hogy másnak sikerült volna feltenni rá másfélét. Persze valahogy lehet hogy lehet.:)
Ezt a kérdést sem értem. Az Android marketről nagyon sok féle programot le lehet szedni ingyenesen, persze van amelyikhez internet kapcsolat kell(pl. térképek) az pénzbe kerül.
1.sehogy (csak 30-ok tudnak, vagyis a T-mobilosok)
2.rámész a képre, beállítások, hátérkép mérete
3.keresel gy témát, letöltöd a themes folderbe berakod
4.amelyik megkérdezi, hogy letöltöd e a játékot, általában a demók de a sony hivatalos oldalán is pénzért van minden
Témákra van egy egyszerű megoldás. Marketen vannak fenn úgynevezett launcher alkalmazások pl. launcher pro, adw, adw ex, go home amikhez lehet témát tenni illetve testre szabhatóbb mint a gyári kezelőfelület.
De kipróbálhatod a Metamorph témákat is (ehhez rootolt készülék kell)
ha felraktál egy launcher alkalmazást akkor a menüből nyomd meg a középső gombot, rá fog kérdezni melyik programmal akarod a főképernyőt elérni. Ha kipipálod akkor az lesz az alapértelmezett.
A HomeSwitcher programmal is megoldható marketban megtalálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!