Famousboy kérdése:
Miért nem tudok szoftvert frissíteni Nokia 5230-on?
Figyelt kérdés
Van 2 Nokia 5230-am, az egyiken 20.0.005-ös, a másikon 21.0.004-es szoftver van. Nemrég kijött egy új frissítés és PC-ről szerettem volna frissíteni mindkettőt. Letöltöttem a Nokia Ove Suite-et és a Nokia Software Updater-t, a hivatalos Nokia-s oldalon ezt a 2-t javasolták. A Nokia Software Updater-rel semmire sem jutottam, de az Ovi Suite-tel rájöttem a frissítés menetére. Egy noname micro USB kábellel kötöttem a telefont a gépre, az Ovi Suite felismerte, letöltötte a frissítést, de telepítés közben mindig különböző hibákat írt ki (Helyezze be a SIM kártyát, A készülékkel megszakadt a kapcsolat, stb.). Ezután az Ovi térképeket akartam frissíteni, de azoknál is hasonló hibák jelentkeztek mindkét telefonnál. Én arra gondoltam, hogy a noname kábel lehet a gondja, talán eredeti Nokia kell? Ha Nokia szoftverek nélkül csatlakoztatom PC-hez a telefont, akkor mindenhez hozzáférek, ami a telefonon van.2011. febr. 6. 08:46
1/1 anonim válasza:
Én is a noname kábelre gyanakszom, nekem ugyanez a gondom, ugyanezek a hibák voltak nálam is. Átdugtam egy másik USB slotba a notebookon onnét nagy nehezen tudtam frissíteni, de még így is megszakad a kapcsolat néhányszor.
Hát úgy néz ki mégis érdemes megvenni a méregdrága Nokia cuccokat hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!