Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 40-45ez...

Milyen telefont vegyek 40-45ezer forintért?

Figyelt kérdés
Első sorba Sony Ericsson és Nokiába gondolkodom, illetve a Nokiától az 5230-ra gondoltam, csak arról meg nem olvastam annyira jó véleményeket, de Sonyra nincs semmi ötletem. Aki tud az írjon véleményt és ötleteket.
2011. febr. 5. 19:46
 1/6 A kérdező kommentje:
kösz, ez hasznos volt -.-"
2011. febr. 5. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Most láttam az Auchan polcán valami Sony-ericcson telefont 10 ezer alatt, vitamax csomagban. Szétcsúsztatható, fényképező, mp3, Fm rádió.

Már ez is többet tud, mint amit egy telefonnak tudnia kell, és a maradékot valami értelmes dologra is költhetnéd!

2011. febr. 5. 20:26
 3/6 anonim válasza:
24%

Háhhá!

Igazatok van minkettötöknek,ez nagyonnagy!

Felpontoztalak titeket!

2011. febr. 5. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom számít-e Neked hogy független legyen-e.

Ha nem, akkor a T-mobile-nál egész jó árban kapható sony x8 (38k) androidos telefon.

2011. febr. 5. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ az utolsónak és a 20:26-osnak. Megnézem, báár függetlent szeretnék mert a vodás kártyám az előfizus.
2011. febr. 6. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ZTE... sokat lehet hallani így meg úgy fos... nekem ilyen az van.. És elégedett vagyok vele...
2011. febr. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!