Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC vagy Nokia (X6 8gb)?

HTC vagy Nokia (X6 8gb)?

Figyelt kérdés

Eddig 8× volt Nokiám és egyszer egy Alcatel. Egyik sem volt érintőképernyős.

Nézegettem a Nokia x6(8gb)-t és a HTC telefonokat. Szerintetek melyiket érdemes megvenni?

2011. febr. 5. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
htc vagy Samsung. A Nokia nem eltalált széria az érintőképernyős telefonok közül. Sok baj van a képernyővel, akkumlátorral, nem beszélve a buta, lassú Symbianról!
2011. febr. 5. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

HTC vagy Nokia - egyértelmüen HTC ! (jelenleg a legjobb gyártó)

ha már okostelefon akkor válasz androidost, de a proci, ram mellett figyelj kijelző felbontásra is. Ajánlott a 480x800 képméret.

Sajna ezek nem az olcsó árkategóriában vannak.

Esetleg tudom ajánlani a ZTE Blade-t kártyával 40e alatt megkapod, és MAGYON JÓ! Nekem is ez van. (a függetlenités megoldható)

2011. febr. 5. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Hetente 1-2 órát van X6 a kezemben, és szörnyű.

Nem lenne vele nagyobb gáz, de a Symbian tényleg iszonyat szar.

Akadozik, percekre leáll, stb.

Pedig nincs is telepakolva minden hülyeséggel.

HTC meg a legjobb gyártó mostanában.

2011. febr. 5. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát a legjobb gyártón azért vitatkoznék, mert sem az Apple-t, sem a Samsung-ot nem lehet kizárni a legjobb gyártó versenyéből. Nekem pedig éppen a Samsung a legjobb gyártó, mivel a Galaxy S-et jobbnak tartom a Desire HD-nál, nem beszélve, ha jön a Galaxy S2, a Wildfire képernyője miatt nincs olyan, mint a Galaxy 3, nameg a HD7 köztudottan nem olyan jó, mint az OMNIA7. Szóval akkor ki is a legjobb gyártó?
2011. febr. 5. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Amúgy akartam írni, hogy az egyik legjobb gyártó, csak azt kihagytam.

Meg az Apple/Samsung-nak 1-2 ténylegesen jó telefonja van, míg a HTC-nek van nem egy darab csúcskategóriás készüléke.

2011. febr. 5. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
én most vettem nokia c7et, és nagyon jó, amugy meg aki azt irta h vegyel zte bladet, de a nokia nem jo, hat mit is mondjak... :/
2011. febr. 6. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Tényleg jobb a ZTE Blade, igazából nekem sosem kéne, de a Nokia szar oprendszereinél bármi jobb, az Android meg főleg.

Tud jó telefont gyártani a Nokia, de aztán az oprendszerrel folyton elszarja.

2011. febr. 6. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!