Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telót...

Szerintetek milyen telót vegyek, és miért azt?

Figyelt kérdés

Eddig ezeket nézegettem:

-Sony X8 (viszont ennek állítólag nem jó a bluetooth-a :S)

-Samsung Wave 723

vagy vmi más ötlet?

Szeretném, h:

-vakus legyen

-5MPx-es kamera az tökéletes

-a zene jól szóljon rajta

-legyen egy fasza fülhallgatója

-Wi-Fi-s legyen

-GPS sem árt, de annyira nem fontos...

Segítsetek, légyszi... (Sürgős lenne!!!)

Előre is köszönöm a válaszokat! (:

17/L

2011. febr. 5. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:

"-vakus legyen

-5MPx-es kamera az tökéletes" = bármelyik fényképező

"-a zene jól szóljon rajta" = mp3 lejátszó

"-legyen egy fasza fülhallgatója" = mp3 lejátszóhoz simán jár

"-Wi-Fi-s legyen" = az meg minek?

"-GPS sem árt, de annyira nem fontos..." erre a legjobb egy GPS készülék.Meg is van oldva a probléma:-)

2011. febr. 5. 17:27
 2/9 A kérdező kommentje:

de b*zd.. így olcsóbb, ha egybe van (:

én mindezt egy telóban keresem... -.-'

2011. febr. 5. 17:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem még külön fényképezőgépet meg MP3-at/4-et venni... egy ilyen telefont szeretnék, amiben minden egyben van!
2011. febr. 5. 17:30
 4/9 anonim válasza:
X8 lesz a nyerő sztem. Nem szar a bluetooth, csak 1.6-os android szoftverrel nem tudsz küldeni csak fogadni. Frissíted utána jó. Nekem X10 mini pro van, nagyon szeretem.
2011. febr. 5. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha észrevetted volna, a telefon a kommunikációra, azaz a telefonálásra lett kitalálva.Nem arra, hogy fényképezz, vagy zenét hallgass rajta.Ha zenét akarsz hallgatni, vegyél MP3-at.Ha nem tudsz várni, ott a gép ahol épp írsz, hallgass azon zenét.
2011. febr. 5. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
-Sony X8 (viszont ennek állítólag nem jó a bluetooth-a :S) Jó a bluethoot csak 1.6 os androiddal nem volt jó de akk meg lefrissíted és este van ... ha csajossá akarod tenni akkor meg veszel egy Pink hátlapot :)
2011. febr. 5. 17:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó és 17:33-as.. bár ha ugyanaz vagy mind1:D... szóval:

Igazad/igazatok van, a telefon a kommunikációra való, de nekem "szükségem van" ezekre a dolgokra. Valakinek nem fontos, "a lényeg, h telefonálni lehessen rajta". Lehet, hogy ez nálam is így lesz 10év múlva... de most még fontosak ezek a dolgok!

Sokat utazom és útközben szeretem, ha szép tisztán szól a zene a fülesen és szeretek "spontán természetképeket" készíteni -->hülye megfogalmazás, hiszem milyen más képet lehetne készíteni a természetről? :D de azért remélem érted és értitek, h mire gondolok! (:

Mostanában szoktam "facebookozni" ezért nem rossz a nagy képernyő meg ugye a net. (;

Azért szeretnék ilyet, mert minden ott van, ami kell, kéznél!!! (:

Csaj vagyok, hülye, egy nagy elvárású, döntésképtelen majom xD ez így van! !!! Beismerem, de kérlek, segítsetek! ):>

eddig az X8at dicséritek (: az is jó, de szeretnék vakut :P sokkal jobb képet készít ^-^

és hogy lehet frissíteni, h jó legyen a bluetooth?

2011. febr. 5. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem vegyel nokia c7et, nagyon jo kis telefon, most majd jonnek h szar symbian, csak edig meg nem volt vele problemam, es egyes barataimnak sem..
2011. febr. 6. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Valóban jó kis teló... csak elég drága :S
2011. febr. 7. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!