Samsung galaxy 3-ban nagyon rossz a 240x400-es felbontás?
Mennyire zavaró? Programok, játékok ugyanúgy mennek rajta? Akksija mennyire bírja? Esetleg ugyanennyiért vmi jobb telefon?
SE x10 mini, lg optimus gt540? ezek milyenek?
Ez a felbontás nem valami király, nekem 2,8"-ban volt (3 éve) 640*480, de ettől még minden elszaladgál rajta, játék futtatásánál a kisebb felbontás még jobb is, kevesebbet kell vele foglalkozni a processzornak.
Játékhoz bármilyen szerkezet aksija halovány...
Az átlag használat emberfüggő, kinek mi az átlag.
Ha megy a WiFi, Bluetooth, nagy fényerőn használja, netezik az emberfia, ebből elég naponta 1-2 óra és akkor este ha nem is kiált töltőért, de a másnapnak nem vágnék neki..
se x8. sokkal olcsóbb mint az x10 mini és egy lényegi különbség van: a kamera. ez szerintem nem ér (a tmobile esetében 46-38=) 8 ezer forintot.
ráadásul x8 nagyobb is.
én az LG-ktől nem vagyok elszállva. két és fél LG érintős telót láttam, egyik se nagy eresztés. egyik komolyabb telefon volt, de még a gazdája se volt vele megelégedve. lefagyott, kikapcsolt, lassú volt, érintője szarakodott. a maradák mésfél a KP500/502. azokat nem jellemezném bővebben. szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!