Az android market-tel van egy kis problémám. Segítenél?
Ma reggel gondoltam egyet ,hogy kipróbálom a marketet mert hallotam milyen jó cuccok vannak rajta.
Bekapcsoltam a wifit és rá mentem a marketre.Ott rámentem h belépek.Beírtam az email címem és a jelszavam.Ez után bejött valami service vagy valami ilyesmi és rámentem h accept.Ez után jelezte h kaptam egy emailt.Kiléptem a marketből és bementem a gmailba de nem volt ott semmi.Ez után a fejlécben (ahol van az akumlátor,idő stb...)ott megjenet egy oda-vissza nyíl kör alakban.Ezután kikapcsoltam a wifit és ez eltűnt.
Mi lehetett ez a nyíl?
A gmailból h kell kijelentekzni vagy elég ha a programból kilépek és akkor nem szívja majd a pénzem?
Hogy nem mentem vissza a marketbe az nem baj?Ugye az se fogja szívni a pézem?
Azaz összeségében az a kérdés h ezért a kis "kalandért" nem kell majd fizetni semmit?Legalábbis remélem.
Tudom h hülye kérdés de meg szeretnék nyugodni.
A hülye válaszolók h miért kellet neked androidos telefon?
Mert van benne wifi és tudok rajta netezni.Az meg h milyen rendszer van rajta az meg nagyon nem érdekel.
Előre is nagyon köszönöm!
Bocs h ilyen hosszú lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!