Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Htc deire kérdés? (túl rövid...

Htc deire kérdés? (túl rövid kérdés)

Figyelt kérdés

na most az a problémám hogy nemrég vettem egy htc desire telefont, és minden rendben van vele. de letöltöttem egy advanced task killer, amivel ugye ki tudom kapcsolni az éppen futó alkalmazásokat, és észrevettem hogy automatikusan elindulnak olyan alkalmazások amiket én egyáltalán nem nyitok meg, csak fut a háttérbe. pl: stocks, footprints, peep, stb. és hogy ezt hogyan lehetne kikapcsolni hogy ne induljon el automatikusan.

köszönöm!

2011. febr. 4. 21:26
 1/3 Classical válasza:
Nem kell kikapcsolni, és task killer sem kell. Ezt olasd el: [link]
2011. febr. 4. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:

aztaaa!!!

fúúúú nagyon de nagyon de nagyon KÖSZÖNÖM! :)))

2011. febr. 4. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Kicsit pontatlan a cikk: ha kevés a memória, akkor nem kilövi az alkalmazásokat, hanem kiírja a swapfájlba a régen használt memória lapokat, hogy ha használhassa a felszabadult helyet. Ugyanis virtuális memórát használ.
2011. febr. 4. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!