Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD vagy Samsung...

HTC Desire HD vagy Samsung Galaxy S?

Figyelt kérdés
Az a bajom,hogy a samsungba nincs ledes vaku és szoktam fényképezni. Szerintetek melyiket vegyem?
2011. febr. 4. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az nem olyan biztos! Amihelyt megjelenik cserélem is le az iPhone4-esem! Ja és bocs, hogy mindenki nem olyan nyomorult, mint te! :P:P
2011. febr. 5. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
milyen jó hogy itt villog a csávó akis ájfónjával.. az nem ilyen tipikus gyökértelefon? :O
2011. febr. 5. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, én speciel nem azért vettem, mert villogni lehet vele, hanem mert az üzleti ügyeimet egyszerűen tudom intézni vele. Lehet, hogy a kis csávók azért veszik, de van aki igenis kihasználja az iPhone4 adottságait. Ez volnék én, és amúgy meg nem irtam volna, ha az a másik suttyó a távolból nem irta volna, hogy úgysem lesz rá soha pénzem, hogy megvegyem a Galaxy S2-öt. Nem azért jártam 2 egyetemet és gürcölök nap, mint nap manager-ként, hogy a telefonomra ne fussa, ami nálam lételem! :)
2011. febr. 5. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:
vállalati környezetben iOS-ről váltani Androidra csak úgy? hol élsz te?
2011. febr. 5. 23:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Ott, ahol te a suttyó fejeddel szeretnél! Nem vállalati környezetben, mert én használom a telefonomat, nem más. Amúgy mindenkinek saját dolga, hogy milyen operációs rendszeren intézi az ügyeit!
2011. febr. 6. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:

hülye vagy, azt se tudod mit jelent az, hogy vállalati környezet. értsd: könnyű szinkronizálhatóság a cégen belüli ÖSSZES többi eszközzel.

menj vissza Angry Birdozni inkább xD

2011. febr. 6. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
A Galaxy S2-nek kb mire megy le az ára? És mennyire várható??:)
2011. ápr. 25. 20:22
 18/18 anonim válasza:
nekem ne olyan okos telefonom legyen,aminek márkája a porszívómról pislog vissza....:D hardverileg a desire hd jobb!aki nem hiszi olvasson utána..kamerája jobb..képernyője annyival jobb hogy s-amoled míg a desire hd-nak meg s-lcd..ha a telefont nem 20°-os szögbe fogod nézni nem fogsz sok különbséget látni.több benne a ram.aksiba veri a hd-t az mondjuk biztos.a kezembe desire hd-van...és nem bántam meg :)
2012. febr. 5. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!