Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD vagy Samsung...

HTC Desire HD vagy Samsung Galaxy S?

Figyelt kérdés
Az a bajom,hogy a samsungba nincs ledes vaku és szoktam fényképezni. Szerintetek melyiket vegyem?
2011. febr. 4. 20:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én tutira a samsungot választanám.
2011. febr. 4. 20:29
 2/18 A kérdező kommentje:
És a Samsung Galaxy S 2 ről lehet már tudni valamit?
2011. febr. 4. 20:45
 3/18 anonim ***** válasza:

Mindenki a Galaxy S-t tartja a legjobb telefonnak, de nekem nem tetszik.

Elismerem, hogy nem szar, de nekem mégsem jön be, és soha sem kéne.

De ha neked bejön mindkettő, akkor mindegy melyiket választod, egyik sem szar, Galaxy S-nek jobb a kijelzője, ez a legnagyobb erőssége.

2011. febr. 4. 20:55
 4/18 A kérdező kommentje:
Nemnagyon tudok dönteni,mert a samsung olcsóbb de a kamera zavar,hogy nem valami jó.A htc-be meg nagyon jó a htcsense és a kamera is jobb csak a kijelző meg,hát az nem a legjobb.
2011. febr. 4. 21:25
 5/18 Fuuton ***** válasza:

Miért lenne jobb a kamera a HTCben?

Nem a megapixel számít, hanem a lencserendszer, és én viszont nem tudom, hogy az melyikben a jobb.

a megapixel csak a képméretet határozza meg.

2011. febr. 4. 22:04
 6/18 A kérdező kommentje:
A ledre gondoltam :D
2011. febr. 4. 22:17
 7/18 anonim ***** válasza:
HTC, valahogy szimpatikusabb márka
2011. febr. 4. 23:08
 8/18 anonim ***** válasza:
Aztán az ilyen buta és degeneráltságot mutató válaszoktól vágodok hanyat, hogy a htc, mert szimpatikusabb márka! Inkább húzd meg magad és nem mutatod mennyire nem értessz a telefonokhoz. Igen, a Galaxy S előnye a könnyű súly és a gyönyörű kijelző. A htc előnye meg, hogy van vaku rajta és van akinek jobban bejön a kezelőfelülete. Összességében engem mégis a Galaxy S gyözne meg arról, hogy azt válasszam! Bizony a képernyő a legfontosabb az érintőképernyős telefonoknál!!
2011. febr. 5. 11:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Jah és a Samsung Galaxy S2-ről annyit, hogy ha a kiszivárgott infókból a specifikációkat tartalmazni fogja, akkor az lesz az egyik, ha nem a legjobb telefon. 4.3 inches SuperAMOLED PLUS kijelző, amely az igéretek szerint tényleg a legszebb és legtakarékosabb kijelző lesz. Android 2.3-mal fog érkezni, amelynek gönrdülékenységét egy 2 Ghzes porcesszor fogja adni. FullHD-ban lehet videófelvételeket csinálni és lejátszani. Azontúl 8 megapixeles kamera lesz benne, ami szerintem egy telefonban tökéletes. Az is biztosra vehető, hogy február 13-14-én kerül bemutatásra Barcelonaban és bevallom, a Samsung piactejeszkedését ismerve szerintem 1-2 hónap és nálunk is felbukkan a készülék! Biztos vagyok benne, hogy inkább ezt lenne érdemes megvásárolni, viszont magas bevezető árral fog érkezni!
2011. febr. 5. 11:15
 10/18 anonim ***** válasza:
úgyse lesz rá pénzed soha 74es...
2011. febr. 5. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!