Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Zte bladenek sok extrája van?

Zte bladenek sok extrája van?

Figyelt kérdés
Sziasztok irnátok egy tesztet nekem a zte blade-el kapcsolatban mit probáltatok vele stb... Mobilarenas teszt nem izzgat... az csak az alapokat irja le nem az extra dolgokat.
2011. febr. 4. 20:12
 1/8 Panda Péter ***** válasza:
nem tudom mi mást akarsz még hallani, a mobilarénás teszt objektív, részletes és szakmailag korrekt.
2011. febr. 4. 21:58
 2/8 A kérdező kommentje:
pl alkalmazásokrol párszót milyen hasznposakat lehet rátalálni a marketen meg ienek.
2011. febr. 5. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
A teló hasznos... nekem 2.2 froyo van rajata.. a marketen 200.000+ alkalmazás van.. Meg sok tört szoft. is van... nekem IGO8 van 3d-s térképpel.. NFS HD game.. ftp host.. wifin keresztül elérem a pc megosztott cuccokat... sorolhatnám.. amit tud az android azt a ZTE is tudja...
2011. febr. 5. 14:34
 4/8 A kérdező kommentje:
és az igo nettt nélkülis ment?
2011. febr. 5. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze... mivel a térkép is a telón van... a gps meg net nélkül megy... no persze van 1-2 alkalmazás ami csak nettel megy.. mert a térképet folyamatosan onnan tölti le. Van a-gps támogatás, ami segíti a műholdak megtalálását... az netes de ki lehet lőni...
2011. febr. 6. 15:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Az igo tud olyat mint pl a sima gpsünkön amit elloptak mindegy ez nem lényeg csak arra vok kiv, hogy tude pl éttermet keresni vagy ilyesmi? Lehet taláni teljes eutérképet?
2011. febr. 7. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Most nem írom le... de van. A poikat is letöltöd akkor az utolsó kis faluban is mutatja a coop boltot :D

Nekem per pill 3D-s hungary térkép van poikkal+3D-s épületek.. ezer fórum foglakozik ezekkel.. Ha akarod megtalálod..

2011. febr. 7. 18:13
 8/8 A kérdező kommentje:
kolesz os vagyok nincs idöm keresni sajna lennél szives linkelni?
2011. febr. 8. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!