Hogy tudok ANDROID on instalálni játékokat, alkalmazásokat memoriakártyára ( SD CARD )?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy 3 I5801 en
Es meg egy kérdés : Hol tudom az android verziom frissiteni? 2.0 ra pl
2011. febr. 3. 18:48
1/41 anonim válasza:
A kártyára való telepítés csak 2.2-nél engedélyezett. 2.1-nél pedig úgy tudod, hogy rootolod a memóriakártyán csinálsz egy ext3 partíciót és felteszel egy app2sd scriptet. Frissíteni pedig a Samsungokat a KIES nevű programmal tudod, de még nincs hivatalos frissítés. Viszont vannak úgynevezett custom/főzött romok amiket bármikor fel tudsz tenni. Ezek van, hogy jobban működnek mint a gyáriak van, hogy rosszabbak.
2/41 A kérdező kommentje:
Csak samsung galaxy S eses eket találtam samsung kies nél.. tudsz adni linket samsung galaxy 3 I5801 ra ?
2011. febr. 3. 21:35
4/41 A kérdező kommentje:
pl : http://www.youtube.com/watch?v=qnCevS9dyfI
,,A kártyára való telepítés csak 2.2-nél engedélyezett...,,
Szeretném frissíteni 2.2re de nemértem hogykell :S
2011. febr. 3. 21:43
5/41 anonim válasza:
Hivatalosan nincs még rá 2.2 ezért hivatalos dolgokkal nem szolgálhatok de itt van ez:
Egy leírás a rootról, egy hibajavítás a gps-hez és egy főzött 2.2-es rom telepítési leírással.
6/41 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom !
2011. febr. 3. 21:58
7/41 A kérdező kommentje:
I5800BOJH1 for I5801 (August 2010) - CLICK HERE - (password = samfirmware.com)
ezt toltsem le igaz?
2011. febr. 3. 22:01
9/41 A kérdező kommentje:
mást nemkell?
2011. febr. 3. 22:10
10/41 anonim válasza:
Hát előtte nem árt rootolni szóval a z4 rootot se árt ha leszeded. Illetve a progi amivel felteszed azt se árt letölteni (ez odin névre hallgat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!