Szerintetek meik a top10 android játék?
Figyelt kérdés
Irjátok le tapasztalaitokat :) és a játék lényegét :)2011. febr. 3. 18:39
1/3 anonim válasza:
Angry Birsd: madarakkal kell a disznókat legyőzni
Alchemy: Különböző elemekből kell létrehozni dolgokat. A 4 alapelemből kell kiindulni (föld, tűz, víz, szél)
Alchemy classic: ugyan az végül is mint az alchemy csak itt több elemet is tudsz kombinálni meg
GTI racing: Autóverseny, szép grafikája van.
3/3 anonim válasza:
szerintem ha játékról van szó akkor modern combat 2 vagy asphalt 5, jewellust, speedx 3D, plants vs zombie, fruit ninja, gangstar miami vindication.pes 2011, hardcore dirt bike, de szerintem a legjobb játék telóra amit sajna eddig csak applééknál láttam az a tony hawk pro skater 2 ha esetleg kijön androidra szólljatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!