Megéri a Média Mánia XS díjcsomag?
értem :)
A HTC valószínű hasonló internetezés-élményt nyújt mint a PC-n netezés. Ez jó, viszont többet fogyaszt az átlagnál, de van egy Opera Mobile(/mini) nevezetű böngészőprogram, aminek a segítségével az adatforgalmat csökkentheted. Viszont a youtube az fogyaszt mint állat: az biztos :( Szóval igen, valószínű a Wifi a legjobb megoldás...
A Facebook alig fogyaszt.
Én meglestem a DroidStats-al, ami méri a mobil net adatforgalmat is meg a wifit is...és wifiről elindítottam egy 15perces youtube videót..azért számolt 40 mb adatforgalmat!:)
Mai adatforgalmam wifin 86,62MB...ez kb azt takarta,h lestem 1-2 rövidebb youtube videót...meg gyakorikérdéseztem csomót..:D tehát egy ilyen 1-2órát tuti:D meg asszem fb chateltem is ma:))
de ha ilyen mini csomagot veszel, nyilván az ilyeneket ink wifivel csinálod!:)
amire jó szerintem a 150mb...az e-mail, facebook...meg ilyen apróságok:) téll, ha vmi nagyon fontos és épp úton vagy!:)
am nekem samsung galaxy s-em van...és ezzel fogyasztott ennyi adatforgalmaz!:)
remélem segítettem...bár már jó régen írtál!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!