Mobilt szeretnék venni. Szerintetek melyiket?
A kritérium annyi lenne, hogy csináljon jó képet (min. 3 megapixel) és legyen amolyan "férfias megjelenésű, tehát nem kis csikasz telefonokra gondolok, hanem pl mint a Nokia C3:
Nézegettem a Nokia E5-öt is:
Olyan telefont szeretnék mint ezek. Nem kell nekem sem érintő képernyő se wifi. A lényeg hogy fényképezőgép, zenelejátszás és bővíthetőség legyen rajta. Ha érintős és wifis az elmegy nem halok bele :D csak akkor működjön jól. Mert ez a két teló amit belinkeltem mindegyik valamilyen hibás. Pl a C3-ra azt írták hogy szar a szoftvere és a wifije, az E5-nél pedig hogy az összeszerelése rossz.
Samsung is lehet ilyen fajtába, Nokiát vagy Samsungot szeretnék, vagy jó fajtát. Az ára 45 fölé ne menjen az a lényeg.
Tehát nem a tudás annyira a lényeg nekem, hanem a kinézet, a kivitelezés és a mára már alappá vált funkciók (fotó, videó, alapinternet, zene, memóbővítés és megbízhatóság ami nagyon fontos)
Ti mit ajánlanátok ilyen árban? Vagy még is jók azok amiket belinkeltem?
köszi
Az E63, C3 fos BlackBerry másolat, ráadásul a C3-ban az a képernyőtörés...elég érdekes.
Nokiából normálisat nem kapsz ennyiért, kivéve az 5530 talán.
Samsungból meg e körül az ár körül a GT-i5700 Galaxy Spica a legnormálisabb de az inkább már 47.000 Ft.
Én azt javaslom, hogy vegyél egy Sony-Ericsson Xperia X8-at, az már van 44-45.000 között és pont az az összeghatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!