Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5800 v. iPhone 3g v....

Nokia 5800 v. iPhone 3g v. iPhone 3G S?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánljátok ?

Nekem jelenleg Nokia 5800 Nav. Editionom van, de gondolkozok a cserén!

Melyik legyen? :)

2011. febr. 1. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ezek közül 3GS a legjobb.

5800 kinézetre is rossz, meg az oprendszere is szörnyű.

Iphone sem valami jó, de ez a 3 közül az a legjobb.

Egy HTC valamelyiket vagy Galaxy S-t ajánlok.

2011. febr. 1. 21:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezek közül a 3GS, de én nem támogatom az iPhone készűlékeket. Én is a Galaxy S-et ajánlom. Tényleg lélekzet elállitoan szép a képe, k.u.r.v.a gyors és okos! Ha lecseréled az 5800-át, akkor erre cseréld és ne iPhone3-ra!!
2011. febr. 1. 21:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Most gondolkodok a 3G S-en és a Galaxy S-en köszi szépen a válaszokat, és a videókat! Sokat segítettetek! :)
2011. febr. 1. 21:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Menj probáld ki, de biztos, hogy a Samut választod!!
2011. febr. 1. 21:33
 15/20 anonim válasza:

Udv!

A felsoroltak kozul a 3GS a jo valasztas. Viszont jo ha tudod, hogy az apple kb 2 evig tervez egy telefonnal. Utana hello frissites. Az androidrol nem tudni meddig lesz frissites a telefonra.

Ugyanakkor a Desire vs SGS vitaba nem mennek bele.

A Desire multitouch-a szar, anyaghasznalatba odavissza veri a Samsung Galaxy S-t. A SGSnek jobb, hogy alapbol viszi a DiVXet es jobb a video felveteli kepessege is, ugyanakkor a HTCnek van a Sense UIja, amivel a Samsung csak az elegge vacak (ez a velemenyem, tudom sokaknak nem) touchwiz ui-t tudja felmutatni. A SGSrol hallottam tobbszor, hogy fagyasok voltak rajta, a Desire-n meg nem nagyon tapasztaltam ugyanezt. Viszont a SGS SAMOLED kijelzoje szetveri a Desire sima AMOLED kijelzojet. (Az ujabb Desire-kben mar SLCD van, amit szinten lealaz az SGS)

Szal akarmennyire is mondjak, hogy az SGS mas kategoria... nem az. Hardveresen kb egy a ket keszulek. Ja! Es a vaku:) SGSben nincs, Desireben van.

En amugy varnek egy kicsit a halyedben. Ha nem szamit a penz, akkor megvarnam a dual magos procis androidos telokat vagy az iPhone5-ot. Ha szamit akkor is, mert akkor meg lentebb mennek a mostani csucskeszulekek arai:)

2011. febr. 2. 00:27
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat.. hát nem tudom.. mikorra várható az első 2 magos telefon körülbelül ?
2011. febr. 2. 14:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Február közepén mutatják be a Galaxy S2-öt! Nem hiszem, hogy ezelőtt jönne az LG Optimus 2x ... Tehát hazánkban minimum márciusban ha megjelennek, amelyeknek igazán borsos bevezető áraik lesznek!
2011. febr. 2. 16:18
 18/20 anonim válasza:
Jaja meg egy 5-6 honap tuti van vissza mire megjelennek itthon is a keszulekek..
2011. febr. 2. 16:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt, hogy érted?? 5-6 hónap vissza, talán már október óta kapni lehet nálunk?? Az egy dolog, hogy az Optimus 2x-ből kaptak a portálok tesztelésre 1-1 modellt, de a piaci bevezetése a nagyközönség számára, az még nem történt meg. Nem tudom mit huzzák az időt az LG-sek, mert, ahogy a Samsung üzletpolitikáját ismerem, amihelyt megjelenik a Galaxy S2, a vizcsapon is az fog folyni és valljuk be, akkor már a minőségtelen LG nem lesz időszerű és nagy durranás!! :)
2011. febr. 2. 16:46
 20/20 anonim válasza:
Nem. azt mondtam, hogy MÉG 5-6 honap mire megjelennek (itthon is) es ereztetik az arcsokkento hatasukat
2011. febr. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!