Sony Ericsson X8 vagy Vodafone 845?
Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok?2011. febr. 1. 20:59
2/7 A kérdező kommentje:
Hanem X8??? Nem értem....
2011. febr. 1. 21:07
3/7 anonim válasza:
Hát ha futja rá, akkor vegyél Galaxy 3-at, mert ebben a kategóriában (középkategóriás ár) az a legjobb. Hanem, tehát nem tudod megengedni magadnak, akkor vegyed az X8-at, de a vodafone-t ha lehet hanyagold!
4/7 A kérdező kommentje:
Én sem csipázom annyira a saját márkás telefonokat, de sokkal többnek néz ki mint az X8 meg többet is tud. AZ X8 az egy törpe tömzsi fakó kijelzőjű. A Vodát még nem fogtam a kezemben.- ezért kérdezem.
2011. febr. 1. 21:37
5/7 anonim válasza:
Értem. Hát az X8 tényleg hagy némi kivánnivalót magaután, de hidd el, a vodafone 845 sem nagy hajitás. Tényleg a Galaxy 3 a legkorrektebb és nem azért irtam, hogy beléd kössek! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Természetesen. Értem, hogy mire írod, dehogy veszem én kötekedésnek. :)
Csak ez a kettő hason árú.
Mondjuk a Galaxy 3 is csak 6000-el drágább mint az X8, amelyik árviszonylatban én most nézem. De a Vodafone meg sokkal olcsóbb mint az X8, de viszont fele annyi mint a Galaxy 3. De ahogy elénézem nem véletlenül. A Galaxy 3 az android 2.2. Milyen gammák futnak azon? Angry Birds? Sprintel Cell?
2011. febr. 1. 22:12
7/7 anonim válasza:
Nekem voda 845 ösöm van de nem fut rajta az angry birds.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!