Megéri több pénzt kiadni egy htc Desie-ra vagy szinte ugyanolyan jó a Legend?
Hogy öszinte legyek, sem a specifikációban, sem a hétköznapokban való használatnál én nem látok 20 ezer külömbséget. A Desire képernyője és processzora és RAM-ja nagyobb. De ettől függetlenül ugyanolyan jó és gyors a Legend is. Én semmiképp nem látom értelmét a ráfizetésnek!! :)
Már hogy érted, hogy nem Flash képes a Qualcomm? Ne beszélj hülyeségeket. A Qualcomm egyik típusa a Snapdragon.
A Desire-ben 1Ghz-es Qualcomm Snapdragon, a Legend-ben pedig 600Mhz-es Qualcomm MSM processzor van.
A Flash 10 mobil változata fut a Legend-emen egyébként.
Bocs, mindegy, értetted mit akarok mondani.
Nekem is ugyanez a 600-as van a Blade-ben, és nem megy a flash. Pedig 512 mega ram és Froyo van rajta.
Ha húszezerrel többem lett volna, erősen elgondolkoztam volna, hogy melyiket vegyem. A Legend nem olyan sokkal gyengébb, viszont az alu ház nekem nagyon bejön.
Viszont nem volt húszezerrel többem, úgyhogy nem kellett elgondolkoznom, és Legendet vettem:D
Levonva a következtetést ez akkor csak annyit jelent, hogy a ZTE Blade nem bír a Flash-el. Szóval nem igazán értem mit akartál mondani, de azért rád hagyom.
Ami még szerintem a Legend mellett szól az az, hogy a gombok a kijelző alatt vannak, így kényelmesebb nyomogatni őket, plusz az alu ház azért jobban összetartja, masszív érzés fogni a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!