Samsung Galaxy S2 vagy LG Optimus 2x?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik telefon lesz nagyobb durranás és ha majd megjelennek, melyik lesz a jobb??2011. febr. 1. 13:25
3/12 anonim válasza:
mindkettő óriási lesz.
a samsung a 4.3 colos képernyőjével, az lg meg a dual-core-os procijával úgyh sztem mindkettő kafa lesz :D
4/12 anonim válasza:
Optimus.... xd csak vicc volt xd nem is kérdés xD Samsung
6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is a Samsung. :D Valaki irta, hogy az LG azért lesz nagy dobás, mert Dual Core-os procija lesz, tehát 2 Ghz-es. Közlöm azzal, hogy a Galaxy S2 is 2 Ghz-es lesz, tehát már nem tud kiemelkedni a tömegből az LG és a megszokott minőségét eltekintve kizárt, hogy az Optimus 2x-et vegyem!! :D:D
2011. febr. 1. 17:13
7/12 anonim válasza:
ez nem igaz!
az nem 2ghz-es hanem dual core alias dupla magos
az nem ugyanaz
8/12 anonim válasza:
Első ránézésre egyértelműnek tűnik, hogy a SGS2 "jobb" telefon, elvégre 0,2 ghz-el gyorsabb proci, 0,27"-al nagyobb kijelző, jobb szoftver, alapból mézeskalácsemberkével együtt jön és egyéb apróságok. De ha hiszünk az expansys.com árainak, akkor beláthatjuk, hogy az LG Optimus 2x ár/érték aránya iszonyat ütős, a maga 160 000 forintjával, míg az SGS2 210 000-re már közel sem hangzik annyira kellemesen. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megér e neki ez a sok pici plusz +30% extra költséget. Nekem biztos, hogy nem, én az LG-re szavazok (feltéve, hogy ezek reális árak)
9/12 A kérdező kommentje:
Várok további véleményt, az áraktól tekintsünk el, mert arra támaszkodni jelenleg nem lehet!
2011. febr. 20. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!