Nem reagál semmire a telefonom!? ( mobistel el 570 )
Figyelt kérdés
Ez egy német telefon.Véletlen visszaállítottam a gyári beállításokat, azután kikapcsolt. És most semmit sem lehet vele csinálni. Bekapcsol de ennyi. Azt írja ki, hogy hogy használjam az érintőképernyőt.Semmi mást.2011. febr. 1. 11:09
1/2 anonim válasza:
Fúúú! Életben nem hallottam még erről a márkáról, meg telefonról. :)
Úgy látom az adatlapján, hogy van hozzá PC szoftver. Kösd össze adatkábellel, hátha enged valamit babrálni.
Ahogy elnézem MTK van rajta, ami kínai, szóval lehet nem lesz egyszerű dolgod. :S
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Összekötöttem a géppel, de ott csak a fájlokat tudom kezelni. Megvan a telefonhoz tartozó leírás. De abban nincs semmi erről a problémáról...:(
2011. febr. 1. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!