Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova tegyem a desire-m hogy...

Hova tegyem a desire-m hogy még véletlenül se tudják ellopni?

Figyelt kérdés
Sokat utazok bkvval nem akarom h kivegyék a telómat/megtámadjanak.Van valami telefon tok amiben biztonságos(övhöz csatolható vagy zárható...).Vagy egyáltalán ne vigyem magammal?
2011. jan. 31. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Minek telefon, ha nincs nálad? :D Különben télen belső zseb a dzsekiben és headset. Övedről észrevétlenül ki tudnák lopni, az nem jó.

Fekete passzentos, semleges bőrtok és csókolom (amiből nem kell kivenni).

2011. jan. 31. 22:09
 2/6 bp1985 ***** válasza:
Ha ennyire félted, minek vetted meg? Nekem hd2 van, ha ellopják, így jártam, jobban figyelek. bkv-zom én is, bár nem sokat, de van egy titok, headset. Onnan senki nem mondja meg, milyen a telefonod.
2011. jan. 31. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem kikapták a kezemből a telefonom.Vettem egy pántot és

az van a csuklómra tekerve.Ha újra megpróbálnák, egy kicsit visszatartja, amikor ki akarnák kapni. Így van időm a jól bemért rúgást elhelyezni.Amúgy nőből vagyok:))

2011. febr. 1. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:
És ez milyen pánt?Mi a neve vagy a neten hol találom meg hol tudok rendelni?
2011. febr. 1. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Van csuklópánt. Az rövidebb. Én nyakpántot vettem, mert azt le lehet kapcsolni és marad a telón egy kicsi fityegő. Nem a nyakamba teszem, hanem párszor rátekerem a csuklómra. Bementem a telefonos boltba és válogathattam.Igaz én pesti vagyok, bolt, mint a tenger.
2011. febr. 1. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Filléres dolog, szerintem nem érdemes netről rendelni, mert a szállítása sokkal többe kerül.

Ha gugliba beírod, hogy telefon tartozékok, találsz bőven.

2011. febr. 1. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!