Mit gondoltok a Sony Ericsson X10 mini pro-ról?
Nagyon szeretném ezt a telót, de elég drága... :S szerintetek mivel kereshetnék pénzt rá? :S
Mondjuk ez a kérdés már lehet, h más témakör... de ez a telefon KELL nekem :)
15/L
Az igaz hogy elég kicsi a kijelzője, nekem pl. emiatt nem kéne, én most egy X8-t használok aminek a kijelzője 0.45" -al nagyobb mint a mini pro-nak, nekem ez a kijelző méret megfelelő, mert nem túl nagy, de nem is kicsi, viszont ennél alább nem adnám, de ez én vagyok. Szerintem neked megfelelő lehet a mérete a mini pro-nak is, és mivel van rajta qwerty így a gépelés sem jelenthet gondot a kijelző miatt.
Pénzt meg mondjuk diákmunkával tudsz rá szerezni...
nemtudom....
Szerintem nem véletlenül nevezték el mini-nek. c(:
Köszi a tanácsokat :)
De akkor milyet vegyek? xD nagyon kéne már egy mert ami volt nekem ( LG KP500.. igen nem veszek több LG-t -.-'...)
azt odaadtam tesómnak, h legyen telója (jó az neki xD) és nekem most kölcsön teló van.
Nekem meg kéne minél hamarabb egy új telefon :)
Nekem a Sony-k bejönnek.. :) de nem tudok választani, meg jó lenne azért valahogy 30.000 körül... :/
Szeretném, ha lenne vakuja, jó kamerája, a zene jól szóljon rajta... tudom, h erre azt mondják, h ha jó fényképezőt akarsz bele akk vegyél 1 fényképezőgépet, ha jó zenét akkor meg vegyél egy MP4-et de én mindezt egy telefonban keresem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!