Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a Sony Ericsson...

Mit gondoltok a Sony Ericsson X10 mini pro-ról?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szeretném ezt a telót, de elég drága... :S szerintetek mivel kereshetnék pénzt rá? :S

Mondjuk ez a kérdés már lehet, h más témakör... de ez a telefon KELL nekem :)

15/L

2011. jan. 31. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
nemjó ez... kicsi... ne ilyet vegyél
2011. jan. 31. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
ez nem jó sztem se vegyél ilyet nagyon kicsi
2011. jan. 31. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Az igaz hogy elég kicsi a kijelzője, nekem pl. emiatt nem kéne, én most egy X8-t használok aminek a kijelzője 0.45" -al nagyobb mint a mini pro-nak, nekem ez a kijelző méret megfelelő, mert nem túl nagy, de nem is kicsi, viszont ennél alább nem adnám, de ez én vagyok. Szerintem neked megfelelő lehet a mérete a mini pro-nak is, és mivel van rajta qwerty így a gépelés sem jelenthet gondot a kijelző miatt.

Pénzt meg mondjuk diákmunkával tudsz rá szerezni...

2011. jan. 31. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Az még lemaradt hogy korrekt tudású kis készülék, jó kamerával, nekem egyedül a kis kijelző miatt nem kéne.
2011. jan. 31. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
A tudásával tényleg nincs probléma, de azzal akicsi képernyővel mégis mit lehet kezdeni??? Képzeld el, hogy milyen élvezetes rajta netezni, olvasni, dokumentumokat szerkeszteni, filmet nézni, játszani...... Vegyél egy normális telefont, csak ne LG-t vagy ZTE-t !!! :)
2011. jan. 31. 20:30
 6/9 BlueBull ***** válasza:

nemtudom....

Szerintem nem véletlenül nevezték el mini-nek. c(:

2011. jan. 31. 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat :)

De akkor milyet vegyek? xD nagyon kéne már egy mert ami volt nekem ( LG KP500.. igen nem veszek több LG-t -.-'...)

azt odaadtam tesómnak, h legyen telója (jó az neki xD) és nekem most kölcsön teló van.

Nekem meg kéne minél hamarabb egy új telefon :)

Nekem a Sony-k bejönnek.. :) de nem tudok választani, meg jó lenne azért valahogy 30.000 körül... :/

Szeretném, ha lenne vakuja, jó kamerája, a zene jól szóljon rajta... tudom, h erre azt mondják, h ha jó fényképezőt akarsz bele akk vegyél 1 fényképezőgépet, ha jó zenét akkor meg vegyél egy MP4-et de én mindezt egy telefonban keresem :-)

2011. febr. 1. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Az X8-al mi a probléma?? :)
2011. febr. 1. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is x8. Az a legolcsóbb Sony ami tud is valamit :D Bár ez is megvan 45ezer körül. 30ezerért nem találsz jó telefont.
2011. febr. 2. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!