Mit gondoltok a LG Viewty Snap GM360-ról?
2011. jan. 31. 18:20
1/5 anonim válasza:
Én nem venném meg ennyiért.
ZTE is jobb nála főleg kijelzőben.
2/5 anonim válasza:
én megvettem és nem bántam meg :) szerintem ennyi bőven elég válasznak :D
3/5 anonim válasza:
Én is megvettem az lg-t és máig boldogan használom.Szerintem egy megbízható telefon.
4/5 anonim válasza:
nekem előző generációs Viewty-m van (KU990) és imádom!
csak váltani szeretnék, és én is ezt a telefont néztem ki magamnak. egy barátomnak van ilyenje és áradozik róla. :) én az előző generációról mondom (ami azt jelenti, hogy valószínűleg ebben is megvan): a telefonom úszott már, repült, áttaposott rajta egy 600 kilós paci, és TÖKÉLETESEN működik. tehát az újabbat is tiszta szívből ajánlom (:
5/5 anonim válasza:
nagyon jó kis telefon, imádom ;) 34000-ért vettem, többet nem is nagyon akartam szánni telefonra. Nem bántam meg, hogy ezt a telót vettem, csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!