Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-Mobilenál hogy van ez?

T-Mobilenál hogy van ez?

Figyelt kérdés

Listaáron, új előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül?Ez mit is jelent pontosan?

Vettem karácsonykor egy dominos telót.Szóval kártyám van csak telefon kellene akkor ezzel megtudom így venni vagy hogy van?

Léci segítsetek

2011. jan. 31. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
A domino kártyán egyenleg van, amennyit feltöltesz annyit beszélhetsz le. Az előfizetésnél pedig fix havidíj van, amit a választott díjcsomagnak megfelelő áron kell fizetni. Szóval két teljesen különböző dolog. Neked dominós kártyád van, ők pedig akkor adják azt a telefont annyiért, ha ÚJ előfizetéses (nem pedig dominós) kártyát vásárolsz akkor, amikor a telefont veszed.
2011. jan. 31. 17:54
 2/9 A kérdező kommentje:

akkor hogy vásárolhatom meg?konkrétan erről a telefonról van szó..

[link]

Szóval akkor megint megkel vennem dominoban?

2011. jan. 31. 17:59
 3/9 A kérdező kommentje:
de azt nem értem mindenki az előfizetést mondja..amikor ott van hogy előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül..
2011. jan. 31. 18:00
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Vagy dominóba, vagy előfizetésbe, bár zte-t nem vennék, nem olyan jó, mint amennyire hirdetik, hogy az.
2011. jan. 31. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
szóval akkor csak úgy vehetem meg pl webshopba hogy megint a nevemre dominó csomagban?
2011. jan. 31. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Listaáron azt jelenti, hogy csak a telefont kapod meg úgy, mint mondjuk ha az Auchanban vennéd meg függetlenül.

Nem kapsz hozzá SIM kártyát, szerződést sem kell aláírni.

Csak magát a telót kapod.

Egyébként úgy van, hogy évente csak 1 domino csomagot vehetsz a nevedre de listaáron bármennyit.

2011. jan. 31. 18:19
 7/9 A kérdező kommentje:
nah értem de akkor én megvehetem akkor ? listaáron stb stb ...és akkor abba beleteszem a kártyámat és semmi mást nem kell fizetnem csak feltöltögetnem a kártyámat igaz?
2011. jan. 31. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy van ahogy mondod.
2011. jan. 31. 18:42
 9/9 A kérdező kommentje:

nah értem jól van akkor.csak már mondtak nekem össze vissza mindent hogy kell rendelkeznem előfizetéssel szóval havi előfizetéssel vagy mi ..de gondoltam hogy így van hogy lista ár..hűségnyilatkozat és egyéb nélkül bárki megveheti.

köszi még 1x :)

2011. jan. 31. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!