Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire jó a Vodafone 845-ös...

Mennyire jó a Vodafone 845-ös mobiltelefon? Ha valakinek ilyen van akkor írja le a véleményét. Minden androidos program fut rajta? Jó játékok vannak hozzá?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nekem ilyenem van nagyon jóérdekessége hogy ezen touchpad is van mint a laptopokon csak nagyon pici:) Ez az eggyetlen problémám van vele hogy nem minden játék fut rajta de én ígyis elvagyok vele.

Az én 845 ösömön ezek a játékok vannak:

Aircontrol lite

Droid jump

Drop

Labirinth

Miss Jump

Traffic Jam

Shotgun

Egyetlen játék amit sajnálok hogy nem fut az az angry birds de már kijátszottam pc-n szoval már meg vagyok nélküle:)

2011. jan. 31. 18:28
 2/4 A kérdező kommentje:

és jó programok vannak rá?

Sok játék van?

Milyen a giroszkópja?

2011. jan. 31. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:

a giroszkópja nekem jól működik eddig csak tesztelős progin meg játékokon teszteltem, sok jó progi van rá de amit én ajánlok az:

Task kiler (azért fontos mert ha kilépsz egy progiból akkor csak "lerakja az aztalra" gépes szemmel nézve szoval a háttérbe még fut és ezzel kilehet lépni belőlük

Igo (navigációs cuuc fizetés nélkül)

Sok progi van hozzá:D

Ja amit nem mondtam hogy vigyázz vele ha ilyened van vagy lessz hogy a billentyűzárat feloldja a menü gomb és nekem már sok pénzt vett le amíg észre nem vettem valószínűleg gyári hiba de minden készüléken. A teendő vagy beállítassz egy kioldó mintázatot vagy a marketről letöltessz egy billentyűzár programot.

opera mini (jobb féle netezős progi)

PowerAMP zenelejátszó

SWFplayer a flash tartalmat jeleníti meg a neten

2011. febr. 1. 19:13
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!Sokat segítettél!

Szerintem egy ilyet fogok venni mert ahoz képest hogy androidos elég olcsó.

Szóval minden jó rajta. :)

2011. febr. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!