Mennyire jó a Vodafone 845-ös mobiltelefon? Ha valakinek ilyen van akkor írja le a véleményét. Minden androidos program fut rajta? Jó játékok vannak hozzá?
Én nekem ilyenem van nagyon jóérdekessége hogy ezen touchpad is van mint a laptopokon csak nagyon pici:) Ez az eggyetlen problémám van vele hogy nem minden játék fut rajta de én ígyis elvagyok vele.
Az én 845 ösömön ezek a játékok vannak:
Aircontrol lite
Droid jump
Drop
Labirinth
Miss Jump
Traffic Jam
Shotgun
Egyetlen játék amit sajnálok hogy nem fut az az angry birds de már kijátszottam pc-n szoval már meg vagyok nélküle:)
és jó programok vannak rá?
Sok játék van?
Milyen a giroszkópja?
a giroszkópja nekem jól működik eddig csak tesztelős progin meg játékokon teszteltem, sok jó progi van rá de amit én ajánlok az:
Task kiler (azért fontos mert ha kilépsz egy progiból akkor csak "lerakja az aztalra" gépes szemmel nézve szoval a háttérbe még fut és ezzel kilehet lépni belőlük
Igo (navigációs cuuc fizetés nélkül)
Sok progi van hozzá:D
Ja amit nem mondtam hogy vigyázz vele ha ilyened van vagy lessz hogy a billentyűzárat feloldja a menü gomb és nekem már sok pénzt vett le amíg észre nem vettem valószínűleg gyári hiba de minden készüléken. A teendő vagy beállítassz egy kioldó mintázatot vagy a marketről letöltessz egy billentyűzár programot.
opera mini (jobb féle netezős progi)
PowerAMP zenelejátszó
SWFplayer a flash tartalmat jeleníti meg a neten
köszi a választ!Sokat segítettél!
Szerintem egy ilyet fogok venni mert ahoz képest hogy androidos elég olcsó.
Szóval minden jó rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!