Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények a Galaxy S-ről?

Vélemények a Galaxy S-ről?

Figyelt kérdés
Sok Apple és LG fantól hallottam, hogy a Galaxy S nem jó telefon. Szerintük kotyog benne az akksi, recseg-ropog az egész telefon, oprendszere buta és rengeteget lefagy. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok? Most akarnék egyet venni, csak azért 100 ezerért nem akarok fost venni!!
2011. jan. 31. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sokak szerint meg az egyik legjobb ma kapható telefon.

Különben ezt sokszor megkérdezték már itt, csemegézz: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Galaxy+S

2011. jan. 31. 13:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen én is sokat olvasgattam. De inkább személyes véleményekre lennék kiváncsi, olyanokra, hogy tényleg kotyoge benne az akku, vagy recseg-ropog-e, vagy sokat lefagy-e..hasonlók. Am kiprobáltam a Media Markt-ba és még pár shopba és teljesen magával ragadt. Tényleg nagyon bejönne, ha nem tömték volna meg a fejem a kritikákkal, amelyekről nem tudom, hogy igazak-e! :)
2011. jan. 31. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:

jajjj igen, ez a recsegés ropogás téma...

mondja mindenki a baromságot, hogy műanyag meg a tököm, de utána nézni már hülyék, hogy elolvassák... a hátlapjában üvegszál van, ami erősíti azt, így nem egy sima "gagyi" műanyagról beszélünk!

És nem azért műanyag, mert a csóri samsungnak nem telik egy kis fémre, hanem a súlya miatt.

ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=n1uxnpO04SA

olvasd közben a kiírásokat is:)

22L

2011. jan. 31. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:

14:36 vagyok

itt írta már olyan is aki szervizben dolgozik, hogy tényleg kifogástalan készülék, nem fagyokat. Sőt szervizben se visznek szinte egyáltalán, de ha visznek is, akkor nem azért, mert hibás, hanem azért mert leejtették, és pixelgondjai lettek.

2011. jan. 31. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:

LG fos, LG fan-okról meg még életemben nem hallottam.

Apple fanok meg általában 15 éves gazdag apucival rendelkező lóf*szhoz sem értő egyének (na jó, ez túlzás, de nagy részük ilyen).

Jó telefon, bár nekem a kinézete nagyon nem jön be, ezért soha nem vennék.

2011. jan. 31. 16:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Annyi pénzért már lehet is jó. És annak is jó akinek futja erre.
2011. jan. 31. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
és nem mellesleg összehasonlították a Galaxy S-t és az Iphone4-et, és hát a Galaxy S megnyerte a csatát:) ennyi
2011. jan. 31. 18:01
 8/11 anonim válasza:
Jóó. nekem is az van rengeteg alkalmazás és nagyon hasznos programok az igaz, hogy néha az android belasúl..De az aksi nem mozog jóó csak batrán vegyél..fantasztikus..:)
2011. febr. 2. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:
nem szidni jöttem a galaxyt mert az van nekem is de tény és való h a kamerája lehetne jobb is az aksi strapabíróbb és lehet h az enyém gyárilag ilyen de nekem igen is recseg oldalt ami nagyon nem tetszik benne :( ezeket leszámítva egy olyan telefon ami függőséget okoz és nem tudsz a munkádra vagy a tanulásra koncentrálni mert a telefon leköti minden idődet... szid is miatta az asszony :D
2011. febr. 21. 23:51
 10/11 Rye válasza:

Nagy rivális lett a galaxy s és az iphone 4,ezért egyértelmű,hogy mind két fél a másikat "szidja" (apple).LG hez nem fűznék hozzá semmit sem :D...

Szuper telefon azt meg kell hagyni!

Aksija egyáltalán nem mozog el,ha recseg ropog az már csak a tulajdonos hibája,nem kerülnek ki "selejtes" telefonok.

Az android op kifogástalan,a terheltség miatt lassulhat be a készülék,az már csak a tulajdonos dolga,hogy 150 alkalmazást telepít de sokáig vár még reagál a rendszer,alap "fel szereltséggel" kifogástalan a reakciója.Ezt mindd tapasztalatból írom 6 hónapja birtoklok egy ilyen készüléket...jo választás volt :)

2011. febr. 23. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!