Vélemények a Galaxy S-ről?
Sokak szerint meg az egyik legjobb ma kapható telefon.
Különben ezt sokszor megkérdezték már itt, csemegézz: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Galaxy+S
jajjj igen, ez a recsegés ropogás téma...
mondja mindenki a baromságot, hogy műanyag meg a tököm, de utána nézni már hülyék, hogy elolvassák... a hátlapjában üvegszál van, ami erősíti azt, így nem egy sima "gagyi" műanyagról beszélünk!
És nem azért műanyag, mert a csóri samsungnak nem telik egy kis fémre, hanem a súlya miatt.
ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=n1uxnpO04SA
olvasd közben a kiírásokat is:)
22L
14:36 vagyok
itt írta már olyan is aki szervizben dolgozik, hogy tényleg kifogástalan készülék, nem fagyokat. Sőt szervizben se visznek szinte egyáltalán, de ha visznek is, akkor nem azért, mert hibás, hanem azért mert leejtették, és pixelgondjai lettek.
LG fos, LG fan-okról meg még életemben nem hallottam.
Apple fanok meg általában 15 éves gazdag apucival rendelkező lóf*szhoz sem értő egyének (na jó, ez túlzás, de nagy részük ilyen).
Jó telefon, bár nekem a kinézete nagyon nem jön be, ezért soha nem vennék.
Nagy rivális lett a galaxy s és az iphone 4,ezért egyértelmű,hogy mind két fél a másikat "szidja" (apple).LG hez nem fűznék hozzá semmit sem :D...
Szuper telefon azt meg kell hagyni!
Aksija egyáltalán nem mozog el,ha recseg ropog az már csak a tulajdonos hibája,nem kerülnek ki "selejtes" telefonok.
Az android op kifogástalan,a terheltség miatt lassulhat be a készülék,az már csak a tulajdonos dolga,hogy 150 alkalmazást telepít de sokáig vár még reagál a rendszer,alap "fel szereltséggel" kifogástalan a reakciója.Ezt mindd tapasztalatból írom 6 hónapja birtoklok egy ilyen készüléket...jo választás volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!