Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Ericsson Yendo tényleg...

A Sony Ericsson Yendo tényleg olyan rossz lesz?

Figyelt kérdés

Elvileg hamarosan megfog jelenni a szolgáltatóknál is ilylet szerettem volna. Nem várok el sokat egy telótól csak hogy legyen szép külsőre és a zenét játsza le normálisan meg csináljon azért normális képeket. Azt olvastam róla h kalap sz-r meg igazábol szinte csak rosszat. És ennek a belső memóriája 5MB ami még egy Corby ban is 80 ra sikerült. Ezt mitől csinálták ilyen kevésre ami számít egyáltalán valamit? Mert mostani telómban is azthiszem 40MB van belső memória és hiába van benne egy 2GB os kártya a belső mem mindjárt megtelik (9MB) Szóval azt észre fogom venni h csak 5MB os? Szóval én az ára miatt választanám ezt mert nem lesz drága olyan 35 körül. A mostani w595 után ez nagy csalódás lesz ?

Köszi :)

2011. jan. 30. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha ezért lesz pofájuk elkérni 35-öt, miközben a Bladet megkapod 36-ért, akkor nagyon rossz a marketingpolitikájuk. :)
2011. jan. 30. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!