SonyEricsson Xperia X10-esen miért nem működik a vaku?
Figyelt kérdés
Mikor megvettem a telót,tökéletesen ment a vakuja.sötétben villant,világosban esze ágában sem volt.most meg hiába állítóm akármilyen funkcióra a kamerát,sehogysem akar menni.VAn egy lehetőség,amikor én manuálisan fixen bekapcsolom a fotófényt,de akkor folyamatba világít.Ha volt már valakinek hasonló gondja,vagy szimplán csak tisztában van a dolgokkal,légyszi válaszoljon!2011. jan. 30. 19:56
1/3 anonim válasza:
Nekem X10 van, de abba ugyan nincs vaku, csak egy sima fotó fény, ami tulajdonképpen egy gyenge elemlámpa. Ha az X10 miniről beszélsz akkor nem tom. De a nagyba nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nagy van.Megvásárlás után tökjól működött.Szóval tuti van benne valami ilyesféle cucc.Csak most nem megy pár hete...Szóval lehet szerviz lesz belőle...Azért köszi
2011. márc. 2. 08:20
3/3 anonim válasza:
Nekem sem megy.. És nálam olyan nincs, hogy vakufény... Vagy fotófény :D Hol találom? Köszi előre is. (Sajnos nem tudom mi van én most vettem :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!