Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s2 jó mobil lesz?

Samsung galaxy s2 jó mobil lesz?

Figyelt kérdés

érdemes majd megvenni?

mit hallottatok róla?

2011. jan. 30. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Még nem sokat tudni róla, de a kiszivárgott specifikációk és az előrejelzések szerint a legjobb telefon lesz. Már a Galaxy S átformálta és megrenditette az egész okostelefon piacot, de a szakértők szerint a Galaxy S2 még nagyobb hatással lesz az üzletágra és a konkurens gyártókra. Majd februárban kiderül milyen lesz valójában, de magam is nagy reményeket fűzök hozza. Biztos vagyok benne, hogy kiváló telefon lesz és biztos a legjobb lesz, amit igen, érdemes lesz megvásárolni! :)
2011. jan. 30. 18:52
 2/6 anonim válasza:
kétmagos proci, superamoled plus kijelző (jobb mint a sima super amoled) 4.3 as kijelző stb... Elég jónak ígérkezik, bár nálam a 4col elég lenne, a 4.3 már sok szerintem...
2011. jan. 30. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Ja és a következőket hallottam róla:

- 4.3 inches SuperAMOLED Plus képernyő, melyet a jelenlegi legszebb, legtakarékosabb és legjobb képernyőnek igérnek.

- Android 2.3 Gingerbread-el jön, amely a legfrisebb Android oprendszer telefonokra, és az Android amúgy is napjaink legjobb oprendszere (számomra).

- 2 Ghz-es processzor fogja biztositani azt lassúlássmentes, gördülékeny software futtatást, amit a legigényesebbek a Galaxy S-en észrevettek, de késöbb jelentették, hogy egy a legjobbal is megeshet.

- 8 megapixeles kamerája lesz, amúgy én is felelslegesnek tartom a 12 megapixeles kamerát telefonban, miközben az optikai lencse és felfogás mértéke változatlan.

- FullHD -1080p- videorögzités.

És az is biztos, hogy feburár 13-án, este 18 órakor mutatják be Barcelona-ban, a MobileWorldCongress-en. Nem tagadhatom, hogy alig várom. Igaz, eddig utáltam a Samsung-okat, de az utobbi időben annyira jó telefonokkal rukkoltak elő, hogy nem térithetek -- elnyerték a tetszésemet és szakértőként is megemelem a kalapomat előttük. :)

2011. jan. 30. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, ha tényleg benne lesz, amit igérnek, lesz stilusa és minőségi anyaghasználata, akkor jó telefon lesz!!!
2011. febr. 1. 17:55
 5/6 Fuuton ***** válasza:
bocsi az offért, de mennyi lesz az ára körülbelül?
2011. febr. 1. 19:29
 6/6 anonim válasza:
Szerintem is jó telefon lesz, és énis várom a megjelenését.
2011. febr. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!