Samsung galaxy s2 jó mobil lesz?
érdemes majd megvenni?
mit hallottatok róla?
Ja és a következőket hallottam róla:
- 4.3 inches SuperAMOLED Plus képernyő, melyet a jelenlegi legszebb, legtakarékosabb és legjobb képernyőnek igérnek.
- Android 2.3 Gingerbread-el jön, amely a legfrisebb Android oprendszer telefonokra, és az Android amúgy is napjaink legjobb oprendszere (számomra).
- 2 Ghz-es processzor fogja biztositani azt lassúlássmentes, gördülékeny software futtatást, amit a legigényesebbek a Galaxy S-en észrevettek, de késöbb jelentették, hogy egy a legjobbal is megeshet.
- 8 megapixeles kamerája lesz, amúgy én is felelslegesnek tartom a 12 megapixeles kamerát telefonban, miközben az optikai lencse és felfogás mértéke változatlan.
- FullHD -1080p- videorögzités.
És az is biztos, hogy feburár 13-án, este 18 órakor mutatják be Barcelona-ban, a MobileWorldCongress-en. Nem tagadhatom, hogy alig várom. Igaz, eddig utáltam a Samsung-okat, de az utobbi időben annyira jó telefonokkal rukkoltak elő, hogy nem térithetek -- elnyerték a tetszésemet és szakértőként is megemelem a kalapomat előttük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!