Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikában (bostonban) lehet...

Amerikában (bostonban) lehet olcsón iphone 3gshez jutni?

Figyelt kérdés
Úgy hogy független legyen, tehát itthon is tudjam használni. Köszi.
2011. jan. 30. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
bocsi h írok, de erre én is kíváncsi vagyok!
2011. jan. 30. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Felejtsétek már el, hogy olcsón vesztek külföldön bármit.

Mire behozzák meg rámegy a vám meg egyéb költségek addigra semmivel sem lesz olcsóbb, mint ha itthon vennél egyet.

Egyébként sem jó teló.

2011. jan. 30. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Náluk szokott lenni felújított darab kb $200-ért.

[link]

2011. jan. 30. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:

1. válaszoló semmi baj:), 3.nak pedig nagyn köszönöm, én őjat szeretnék, de megnézem a linket!!;)

Kedves 2. válaszoló!

Felejtsd már el, hogy a sajátod, és mások idejét pocsékolod arra, hogy felesleges és kioktató kommenteket írsz, olyan kérdésekhez, amelyekhez senki sem kötelez, hogy írj. Arra nem gondoltál még, hogy én megyek ki Bostonba? Szerintem elég nyilvánvaló a kérdés alapján, különben azt kérdeztem volna, hogy honnan lehet olcsón rendelni. A másik pedig, hogy egy árva szóval sem kérdeztem azt, hogy milyen telefon, azt már feltették ezren, és van annyi eszem hogy utána olvasok, plusz még a családban is van iphone ezért pontosan tudom hogy milyen telefon, és akár szar, akár nem, szívem joga olyan telefont venni amilyet akarok. Köszöntem hogy ennyi időt feleslegesen elvettél az életemből.

2011. jan. 30. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!