Milyen telót ajánlotok 40 ezerig, amiben jó a zenelejátszó? 1
A zenelejátszó a legfontosabb meg a kamera nekem. Kinéztem egyet a SE Yendo-t de nem írnak róla túl sok jót... Milyet ajánlotok?
16F
vegyél egy sandisk sansa clip+ zenelejátszót zenére, meg egy akármilyen mobilt. a hangminősége még a csúcskategóriás zenelejátszókét is eléri, a mobilokat meg földbe döngöli ezen a téren, az ilyen hiperszuper zenemobilokat is (ráadásul rockboxolható).
telónak meg keress egy használt SE K800i-t, ha találsz jó állapotút, és jóval kevesebb pénzből jóval jobban jársz. lesz egy majdnem tökéletes zenelejátszód és egy szép képeket készítő olcsó telefonod.
persze ha téged is elkapott az érintőképernyős okostelefon-láz, akkor szívás van, mert 40rugóból jó fotós tapizós okosmobilt nem kapsz.
sony ericcson c702
zene és kamera rohadtjó
Kössz a választ! Igen nekem érintőképernyős kéne és h modernebb legyen mint a mostani w595 öm. Nem kell csúcs legyen sem a zenelejátszó sem a kamera csak h jó legyen, néztem az x8 at tök jókat írnak róla + 5 ezer forint meg még oké el is menne de olyan lányosan néz ki fehérbe nem értem miért nem tudtak feketébe is csinálni mert az a tény h csak azért nem veszem meg mert fehér :(
Még tustok ajánlani vmit?
aszondják (főleg a tulajok :D) hogy a samsung galaxy 3-nak jó a zenelejátszója.
bár én zenére csak is dedikált zenelejátszót használnék.
ZTE Blade + [link]
csak t-mobilnál (sajna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!