Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telót ajánlotok 40...

Milyen telót ajánlotok 40 ezerig, amiben jó a zenelejátszó? 1

Figyelt kérdés

A zenelejátszó a legfontosabb meg a kamera nekem. Kinéztem egyet a SE Yendo-t de nem írnak róla túl sok jót... Milyet ajánlotok?

16F

2011. jan. 30. 12:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Az h független v nem tök mind1 mert úgyis vodás lennék :)
2011. jan. 30. 12:51
 2/8 Panda Péter ***** válasza:

vegyél egy sandisk sansa clip+ zenelejátszót zenére, meg egy akármilyen mobilt. a hangminősége még a csúcskategóriás zenelejátszókét is eléri, a mobilokat meg földbe döngöli ezen a téren, az ilyen hiperszuper zenemobilokat is (ráadásul rockboxolható).

telónak meg keress egy használt SE K800i-t, ha találsz jó állapotút, és jóval kevesebb pénzből jóval jobban jársz. lesz egy majdnem tökéletes zenelejátszód és egy szép képeket készítő olcsó telefonod.

persze ha téged is elkapott az érintőképernyős okostelefon-láz, akkor szívás van, mert 40rugóból jó fotós tapizós okosmobilt nem kapsz.

2011. jan. 30. 12:56
 3/8 anonim válasza:

sony ericcson c702

zene és kamera rohadtjó

2011. jan. 30. 12:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Kössz a választ! Igen nekem érintőképernyős kéne és h modernebb legyen mint a mostani w595 öm. Nem kell csúcs legyen sem a zenelejátszó sem a kamera csak h jó legyen, néztem az x8 at tök jókat írnak róla + 5 ezer forint meg még oké el is menne de olyan lányosan néz ki fehérbe nem értem miért nem tudtak feketébe is csinálni mert az a tény h csak azért nem veszem meg mert fehér :(

Még tustok ajánlani vmit?

2011. jan. 30. 13:00
 5/8 Panda Péter ***** válasza:

aszondják (főleg a tulajok :D) hogy a samsung galaxy 3-nak jó a zenelejátszója.

bár én zenére csak is dedikált zenelejátszót használnék.

2011. jan. 30. 13:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Galaxy3 nem rossz de az 55 ezer
2011. jan. 30. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
A zenét mind 1 ik ujabb telefon lejátsza a kamerázáshz meg vegyél fényképzőgépet akármelyik telefon még ami 80 ezer és hd kamerája van nem csinál olyan jó képet mint egy 10 ft-s fényképező! de a sony x8 az egfész jó kis teló andoridos arra meg olyan lejtszót raksz amit akarsz nekem androidos teló van k jó ajánlom neked is!:D
2011. jan. 30. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:

ZTE Blade + [link]

csak t-mobilnál (sajna)

2011. jan. 30. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.