Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jailbreak profik segítenéte...

Jailbreak profik segítenéte k? (lent)

Figyelt kérdés

Mi van akkora, ha van egy iPod touch-om amin, 4.0 szoftver van, még a jailbreakme.com-al jailbreakelve. Na erre szeretném feltenni a legújab szoftver, amit ugye mér csak limera1nnal lehet jailbreakelni. Amikor felteszem rendesen a gyári itunesos új szoftver akkor elveszik az előző jailbreak, a cydia és a tört programok is?

Köszi szépen a segítséget

2011. jan. 29. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, felteheted a szoftvert, de akkor az összes jailbreakelt cuccod elvész. De ha újra jailbreakeled, akkor iTunes-ból magától visszarakja rá őket.
2011. jan. 29. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Ok, és nem fog meghalni attól hogy JB-zett szoftverre rakok gyárt, és szerinted megéri frissíteni?
2011. jan. 29. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hal meg, de egyáltalán nem éri meg szerintem frissíteni. Egyszer frissítettem csak, de semmi változást nem éreztem utána...
2011. jan. 29. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jan. 30. 20:51
 5/7 A kérdező kommentje:

még annyit szeretnék, hogy ugye leötlött appot úgy kell telepíteni hogy megnyitni az ipa-t itunessal és csak összeszinkronizálni, ez rendben működik is, de most van egy új gépem, és ugye nincsenek felmásolva rá az appok, és nem is szeretném elég ha az itouch-on fennt van. De ha így összeszinkronizálok akkor megklrdezi hogy felmásolja-e a programokat a gépre, ha nem mondok akkor neki áll mindet letörölni a ipodról (mivel a gépen csak az van amit felszeretnék rá tenne), de ha meg igen nyomok akkor felmásolja mindet a gépre amit nem akarok, meg szerintem felesleges hülyeség. Hogy lehetne ezt megoldani?

Köszi!

2011. jan. 30. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Másoltasd fel a gépedre mindet. Majd az ipod-odról egyesével törlöd azokat, amiket már nem akarsz használni. Azt tudod hogy kell?
2011. jan. 30. 22:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Persze azt tudom, csak azt hittem higy valahogy kilehet kerülni hogy a programok a gépemen is feleslegesen foglalják a helyet
2011. jan. 31. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!