Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak most? (LG GS290)

Mit csináljak most? (LG GS290)

Figyelt kérdés
Van egy LG GS290 mobiltelefonom melynek a szoftverét V10a-ról V10l-re frissítettem az LGMobile Support Tool segítségével. A frissítés során semmi probléma nem volt viszont a telefon indításakor derült ki, hogy semmi szöveget nem jelenít meg a menüpontok és a felugró ablakok szövegét is beleértve. Nem jelenik meg az "Igen" és "Nem" gombfelirat sem.
2011. jan. 29. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
fogod ... szervíz ha még van gari rajta... ha nincs akkor szopacs...
2011. jan. 29. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nos, szembesültem a szöveg hiányos problémával!

Mivel már több telefonom is megbuheráltam bátran kerestem a lehetőséget a master reset kód megtalálására:)

Sikerrel jártam!

Pár hsz-el feljebb is írtva lett a 1809#*kód# kombináció, ide behelyettesítettem egy külföldi fórumon leírtak alapján a készülékem tipusát 1809#*290# és láss csodát előbukkant a szervíz menü:)

Itt csináltam egy 'Factory Reset'-et és kis idő múlva telefon újraindult immár teljes szövegkörnyezettel:))

2011. jan. 29. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen szolgáltatós telód van? Vagy független?
2011. jan. 29. 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:
T-Mobile
2011. jan. 29. 21:56
 5/6 A kérdező kommentje:
2 válaszoló:köszönöm szépen megy!
2011. jan. 29. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:

"T-Mobile"

Az marhára érdekes, mert nekem is T-mobile és ez a barom LG program azt írja ki, hogy a legfrissebb pedig csak a V10A van rajta. Egyébként nekem LG GS290N-nek ismeri fel a telót. Vajon mit jelent az N?

2011. jan. 30. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!