Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bluetooth-on miért nem küldi...

Bluetooth-on miért nem küldi át a zenéket amit küldenek nekem?

Figyelt kérdés

Samsung Corby-m van, tudom szar telefon 10 éves lányoknak való de most ez van ezt kell szeretnem, nah nemrégiben lett egy Memóriakártya belevéve egy 4Gb-s Kingston, és ha küldenek nekem egy fájt akármit pl. zenét akkor a telefon automatikus megszakítja, csak akkor nem ha kiveszem a memkártyát. Meg kéne formázni vagy mi ?

Előre is köszönöm a segítségetek !! :)

2011. jan. 29. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
igen ... lehet a telefon nem ismeri fel...
2011. jan. 29. 12:15
 2/3 A kérdező kommentje:

látja mert lehet a telefonmemóriából másolni rá de ha küldenek bluetooth-on zenét, 600 kb-nál megszakítja mindig.

de ha egy 400 kb-os csengőhangot küldenek át akkor az még át megy.

2011. jan. 29. 12:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Nah én a telefonnal leformázattam de így csak 4 Mb-ig megy át a cucc. Mi a nyavaja lehet még így is vele ? :O
2011. jan. 29. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!