Mit gondoltok a HTC Desire-ről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 09:30
1/4 anonim válasza:
Kiváló készülék. Én is most akarok venni egy felső kategóriás mobiltelefont és a Desire valamint a Galaxy S között gonodolkodom. Habár a Desire tényleg jó, mégis a Galaxy S felé húz a szivem, főleg a gyorsasága és képernyője miatt. De te ha megrökzött htc fan vagy, akkor nyugodtan veheted a Desire-t is, mert tényleg korrekt telefon, de van nála jobb is! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát eddig csak sony-m volt de most nincs nagyon jó telójuk. Ami nekem bejön.Az x10 90k de akkor már veszek egy Desire-t vagy egy Desire HD-t és a HD sztem még az i phone-t is odaveri.Csak 30k val drágább a sima Desire-nél :D
2011. jan. 29. 10:19
3/4 anonim válasza:
Első! Nem vagyunk kiváncsiak, hogy milyen döntési helyzetben vagy! De most elnézem neked, mert jót szoltál. A Galaxy S tényleg jobb a Desire-nél, sőt, rengeteg tesztben veri az IPhone4-t és a Desire HD-t is. Egyedüli, ami szemére vethető az a külseje, de az összeszerelési minőségnek köszönhetően még ez is az előnyére vált! Tagadhatalan, hogy jelenleg a multimédiában a Galaxy S a legjobb készülék, ezek a htc-k bivalyerősek, de multimédiában és képernyőben nem jeleskednek. Döntsd el te, hogy mi számodra a fontos, mert a Desire szériát sem lehet figyelmen kivül hagyni. De h én egy okostelefonban hamarabb vennék Galaxy S-et, mint Desire-t vagy Desire HD-t, az biztos, ha nekem könnyű, okos használatra kell egy olyan telefon, amelyet leginkébb netre, filmnézésre, játékra, szorakozásra és alkalmazásokra használok. A htc Sense felület tényleg szinte tökéletes, de a htc telefonok összessége nem adja azt az elvárt multimédiás kategóriát, mit más telefonok, vagy éppen a Galaxy S. :)
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. 2., ha nem tetszik, nem kötelez senki, hogy itt elolvasd! Am éppen a következő tesztek és képek miatt meggyözödésem, hogy a Galaxy S jobb (mégis a Desire is bejön), mint a Desire-ök. Nameg a való világban is sokat dolgozam ezen a készülékeken, de a Samu jobban megragadt:
Galaxy S vs Desire:
http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg
Galaxy S vs Desire HD:
És igen is, nekem a legfontosabb a képernyő, hiszen ezek felsőkategoriás, de érintőképernyős telefonok, és 100 ezren felül legyen bennük már egy normális képernyő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!