HTC HD2-ről nem tudok átrakni képeket a gépre! Hogy tudom megoldani?
Figyelt kérdés
Mikor csatlakoztatom a géphez, minden oké, csatlakozik, fel is ismeri meg is jelenít minden mappát, de egyik mappában sem találom a képeket. Se a total commenderben, se sehol.
Merre keressem vagy hogy rakjam fel?
Előre is köszi!
2011. jan. 28. 21:29
1/3 anonim válasza:
nézz meg egy fájl címet, és használd a keresőt! totalcmd-ben alt+f7
nem lehet hogy mondjuk alapból az integráltra teszi a fotókat? és te a kártyát nézegeted?
2/3 A kérdező kommentje:
Rákerestem, de nem adott fel semmit. utána megpróbáltam integrálni. na akkor felrakott ilyen alapképeket, (ilyen clipart szerűségeket) meg 2 képet a barátnőmről, amit ugyanúgy fotóztam mint az összes többit.
2011. jan. 28. 23:43
3/3 anonim válasza:
szerintem ha itt nem kapsz választ, akkor menj el olyan fórumra ahol rendelkeznek ilyen okostelóval. bocsi, de én ennyit tudtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!