Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Touch pro 2 vagy HTC...

HTC Touch pro 2 vagy HTC Desire Z? Ti melyiket vennétek?

Figyelt kérdés

Igazság szerint nem érdekel az oprendszer, a bővíthetőség vagy ilyesmi...egy megbízható telefont szeretnék, használható qwertyvel, zenelejátszóval, és wifi vevővel, na meg hogy normálisa nézzen ki ha használom.A HTC-re esett a választásom mert a samsungban nem találtam olyat ami igazán jó megfogna, a nokiát meg egyenesen utálom.Még a Motorola milestone 2 jött szóba, de arról meg túl sok bug és érintőkijelző probléma van a neten..

Azért nem tudok dönteni a két teló között, mert bár a TP2-n tetszik a hívás fogadás/ elutasítás gomb, nincs benne vaku, a Desire z-ben pedig igen..abban pont a hardveres gombok hiánya zavar, na meg ez a billentyűzet probléma..

Még valami, nem kell lehurrogni az ár miatt, én fogom megvenni nem a szüleim, és nyáron fogok majd érte melózni, és az akkori keresetem meg amit már 1 éve spórolok, sztem elég lesz..SZóval ti melyiket vennétek meg?

L16

2011. jan. 28. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Buta leányzó vagy. Nokiát kell venni. N8-at vagy C7-et!
2011. márc. 3. 18:42
 2/2 Fuuton ***** válasza:

inkább te vagy buta :D

Én most fogok venni Galaxy S-t, nekem az lett a befutó.

17F

2011. márc. 3. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!