Hogy lehet 3G-n netezni? Többi infó lent.
Figyelt kérdés
HTC Desire-m van, androidos, független, angol nyelvű.
Most vettem hozzá Djuice előfizetést. Megnyitottam a böngészőben egy-két oldalt, de nagyon lassú, és felül az értesítési sávon egy E betű jelent meg közben egy fel- és lefelé mutató nyíllal. Ez gondolom azt jelenti, hogy Edge kapcsolatot használt. Nekem a 3G kellene. Budapesten vagyok, itt csak ki van építve.
Beállításokban csak valami WCDMA és GSM hálózat módok közül lehet választani. Ugyanitt van egy Data Roaming menüpont, amiről nem tudom, hogy mit jelent pontosan.
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
23/F
2011. jan. 28. 20:28
1/3 A kérdező kommentje:
Most meg egy H betű jelent meg. Az mit jelent? Ahogy írom ezt az üzenetet, atvaltott 3G-re.
2011. jan. 28. 20:50
2/3 anonim válasza:
A H az a HSDPA akar lenni. Amúgy meg Settings->Wireless& network->Mobile networks és itt a use only 2g network mellett ne legyen pipa. Így ha találsz 3G-s hálózatot akkor azt fogja használni. Igaz így az aksi is gyorsabban fog merülni.
3/3 A kérdező kommentje:
Ilyen 2G-s opcióm nincs. Akkor gondolom alapból a 3G-re megy, vagy az Edge-re ha csak az elérhető.
2011. jan. 28. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!