Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » "Új", GSM-ből vett telefon...

"Új", GSM-ből vett telefon probléma. Visszavihatem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Vettem egy GSM-es boltba egy "új", kártyafüggetlen telefont.(5310) Én személyesen nem tudtam érte menni ezért más valaki hozta el.

Otthon kibontottam és meglepően láttam hogy nincs rajta magyar menü... Bosszankodtam egy sort mire feltűnt még valami... A telefon aljára rá van irva hogy vodafone és ha bekapcsolom akkor kiirja hogy t-mobil-os a telefon... Gyakorlatilag kártyafüggetlen de azért mégis..

Az átvételi szerződést a barátom aki elhozta nem irta alá !

Én visszavihetem és kérhetem hogy adják vissza a pénzem ugye?

Ha nem teszi mit tegyek?

2011. jan. 28. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Látod ezért nem kell ilyen hülye GSM boltokból telefont venni. Megvenni Metroban/Tescoban/Auchanban vagy pedig a szolgáltatónál.

Egyébként meg ott rontottad el, hogy nem személyesen vetted át.

Vidd vissza lehet szerencséd lesz.

2011. jan. 28. 08:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja. A gyárilag ( Nokia által!!!) adott kártya sincs benne.
2011. jan. 28. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek általában szürkeimportos készülékek. A magyar nyelv könnyen orvosolható, 10 perc alatt, a vodás hátlap alapján pedig valószínűsíthető, hogy angliából származik.

Szerintem ezek miatt nem fogják neked kicserélni, maximum tesznek rá magyar nyelvet. Memkari meg egyébként sem mindenhol tartozék, azt fel is tűntetik a Nokia honlapján.

Van pár jóhírű GSM szalon (XXL GSM, Nextel, Speedshop), ahonnan érdemes rendelni, nevesincs sarki üzletekből felejtős.

2011. jan. 28. 08:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Az imént hívtak hogy brühühü-brühühü sajnálják de összekevertek két telefont és kicserélik ....

Kiváncsi leszek ...

2011. jan. 28. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Zsííír! De ezúttal személyesen menj. :)
2011. jan. 28. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!