Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eladhatom a telefonom?

Eladhatom a telefonom?

Figyelt kérdés

2 év hűségem van a tmobilnál.

el adhatom-e a telefnont ha a kártya marad és arra ugyanúgy fizetném? csak másik független telefonnal

2011. jan. 28. 00:01
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Persze. Csak nem bizti, h megveszik, mert ha te nem fizeted az előfizetést, tiltják a telefont is egy idő után.
2011. jan. 28. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Másrészt a telefon nem a tiéd. Olvasd el a szerződést amit aláírtál. Amíg ki nincs fizetve, addig a szolgáltató tulajdona, te csak használod.

Az is bele van írva, hogy a hozzá kapott előfizetői kártyával használható.

De minden fontosabb dolog ott van hogy ne kelljen kérdezősködnöd.

2011. jan. 28. 00:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha fizetsz rendesen, nyugodtan eladhatod
2011. jan. 28. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak attól ha eladod és valaki visszaél vele, te fogod megszívni.

Pl beletesznek egy lopott simet, stb ... Én már magyarázkodtam egy egész nap a rendőrségen ilyen miatt. És nem nekem kellett bemennem, vittek ... se kaja, se hazatelefonálás. Szerencsére nem tartottak bent 24 órát előzetesben, pedig megtehették volna. Eladtam a telefonom, aki megvette az is továbbadta, és elloptak valahonnan egy telefont, a simet pedig az ex telefonomba rakták. Nem éri meg. Inkább fölhözcsapkodnám legközelebb.

2011. jan. 29. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!