Melyiket ajánljátok? Samsung Monte E2550 vagy Sony Ericcson w100 spiro vagy Nokia 2220.
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Nokia7230 is, de az kb 10ezerrel drágább. Annyival jobb a többinél? Témobilnál néztem.2011. jan. 27. 21:29
1/15 anonim válasza:
Nem tudom kifejtseme a véleményem, de a Samsung Monte. H jobbe a Nokiád, nem, nem jobb az semminél. Ezek közül a Monte a legokosabb és legjobb. Én biztos azt venném, főleg h minőség terén is nagyon erős a készülék.
2/15 anonim válasza:
Ja. Most látom ez a Monte Slider. De akkor is azt választanám!!!
3/15 BlueBull válasza:
Én kinézetből kapásból kilövöm a nokiákat (bocsi), és nem is teljesítek jól. A Spiro nagyon jó. Életem legjobb feltolhatós telefonja amit valaha próbáltam, és nem is drága, nagyon briliáns kis szerkezet, merem ajánlani. Ha a Samsungot választod, én magam foglak kinyírni. :D Hihetetlenül rossz a felbontása, és a legbunkóbb, legbutább telefonok közé sorolnám. A kinézet nem minden, attól, hogy a 40 ezres Montét átalakították még 2 féle variációba, még nem ütik meg az eredeti színvonalát. Higyj nekem!
Üdv, Martin.
4/15 anonim válasza:
Legbunkóbb? Mégis mivel tud többet a Spiro, mint a Monte Slider??
5/15 A kérdező kommentje:
Hűű, most látom h van olyan h T-mobile Vairy Text II. Erről vélemény? Ebben az árban wifi?? :O:O Jónak tűnik.
2011. jan. 27. 21:47
6/15 BlueBull válasza:
Igen buta. Én használtam a Monte Slider egy selejt már bocsi, megsem közelíti a Spiro-t már csak a képernyő minőségét tekintve sem.
7/15 anonim válasza:
Kérdésre felelj. Mivel tud többet a Spiro, mint a Monte Slider? :D Képernyő, úgyan, a Spirotól sem kell hátast dobni! :)
8/15 BlueBull válasza:
Nekem tetszik a Vairy Text II. a hátlapja recseg, ezt a Mobilarena is lepontozta, de amúgy korrekt telefon. Szereted az érintőt? Ha igen, akkor ha szabad ajánlanám a Pulse Minit.
9/15 BlueBull válasza:
A Samsungba ugyanazokat az alap dolgokat dobálták bele mint bármely más, átlagos Samsungba. Az ára is bizonyítja, a Spiro nem véletlenül drágább. :)
10/15 anonim válasza:
Megint kérdem. Utoljára és ne tereld a témát! Mivel tud többet a Spiro a Monte Slider-nél? Milyen nem átlagos cuccok vannak a Spiroban?? :D Csak azért kötölődök, mert anyumnak Monte-ja van a tesomnak meg Spiroja. Az anyumé sokkal jobban bejött, mint a tesomé, főleg azért, mert egyik sem okosabb a másiknál semmivel, de a Monte jobban néz ki, tovább birja az akksija, használhatobb és egyszerübb a menűje és ráadásul 3 hónap alatt nem volt 2 szer szervizben, mint a Spiro, képernyő és software hibával, utána meg akksival!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!