Alisonstardesign kérdése:
Kapható lesz még a samsung b7620?
Figyelt kérdés
Végre eladtam az előzőt,már készültem az új vásárlására és erre minden bolt közli,hogy már nem kapható! Az ilyen készülékekkel mi történik, hiszen csak most jött be asszem novemberben...2011. jan. 27. 16:54
1/4 anonim válasza:
ptóbálj emg neten beszerezni gondolok itt expressre stb
2/4 bp1985 válasza:
Tessék. Bár valszeg ez sem magyarországi, így max bolti garancia van rá, azzal meg nem vennék telefont.
3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen az expresszen már néztem.Egy használt volt,meg egy bolté,de kiderült, hogy azoknak mégsincs.
Ezt a linket nagyon köszönöm itt még nem jártam.Írtam nekik, hogy valóban árulják-e még,mert sajnos a többi oldalon is ugyangy felvolt tüntetve, hogy van nekik aztán nem volt.Most várom a válaszukat.
2011. jan. 27. 20:32
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap adták el ők is az utolsót....:(
2011. jan. 28. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!