Mi a véleményetek a myphone 8890-ről? Vagy egyáltalán a márkáról.
Figyelt kérdés
Myphone-t szeretnék venni és érdekelne kinek mi a tapasztalata a márkával szemben.2011. jan. 27. 16:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy kínai szar... ne vegyél ilyen "noname" készülékeket mert lehet vele menőzni meg jajj de jól néz ki ... igen 2 hónapig és utána kuka
2/8 bp1985 válasza:
Itt van rá hivatalos garancia. Ezek normális telefonok, nem úgy, mint a sciphone, meg kitudja milyen bóvli hulladékok.
3/8 A kérdező kommentje:
Garanciával van 2 év van rá.
2011. jan. 27. 21:02
4/8 A kérdező kommentje:
Ha kibír nálam 2 évet még jótállás van rá már happy end a story.
2011. jan. 27. 21:03
5/8 A kérdező kommentje:
Innen szeretném megvenni kedves 2.válaszoló:))
2011. jan. 27. 21:03
6/8 bp1985 válasza:
Nyugodtan. Bemész kifizeted, elhozod. Itt nem zsákbamacskát árulnak. Én is náluk veszem a telefonjaimat.
7/8 anonim válasza:
Teljesen korrekt telefon egy baj volt csak vele amikor bekapcsoltam lengyel nyelven volt és el szenvedtem vele mire át tudtam váltani angolra mert magyar nem volt a listában, de különben nagyon megbízható.
8/8 anonim válasza:
Nekem több mint 1 éve van meg,és semmi baja nincs pedig nyúzom állandóan(zenét hallgatok rajta,játszok)
Nagyon elégedett vagyok vele,örülök hogy megvettem :)
sosem fagyott még le.
Nem értek egyet azzal hogy kinai szar,mert nekem már másfél éve megvan és még csak le se fagyott sosem
Wifin is nagyon jó vele internetezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!